Agenten rijden een baldadige fietser klem

NEEDE – Surveillerende agenten hebben vrijdagavond 13 juni – na de wedstrijd Nederland-Spanje – een fietser klemgereden in de Oudestraat. De jongen werd tegen 23.30 uur aangesproken op baldadig gedrag. De persoon had met lint een pion achter zijn fiets geknoopt en reed hiermee door de winkelstraat. Oplettende agenten zagen het gebeuren en zette de jongen aan de kant. Hij kreeg een bon voor openbaar dronkenschap. De rest is niet bekeurd. De jongen ging aardig te keer tegen de agenten.

Deel dit artikel:

11 gedachten over “Agenten rijden een baldadige fietser klem”

 1. lopen wel andere figuren rond in neede die alles menen te kunnen maken en breken ins ons mooie dorp.die zouden ze maar is een tijdje achter slot en grendel zetten ,inplaats van deze feestneus op de bon te slingeren.deze jongen is gewoon de sjaak.terwijl dat andere spul overal maar mee wegkomt.

 2. Turken die gaan toeteren? Turkije is er niet bij. En die we in Neede hebben, doen dat niet

 3. Jullie hebben allemaal gelijk maar in dit geval de politie ook.
  Als hij zic h normaal tegen de politie had gedragen was er niets aan de hand geweest, hij ging echter zo te keer dat ze hem een boete gaven voor openbaar dronkenschap.
  Terecht!

  Ik snap niet waarom je atlijd zo tekeer moet gaan als de politie je staande houdt, doe normaal dan kom je er met een waarschuwing van af.

 4. Hulde…..feest vieren mag dus ook al niet meer. Jullie zouden voorgedragen moeten worden voor een lintje….zielig hoor. Ga échte boeven vangen.

 5. Neede is echt een gangster dorp aan het worden,de stadse maken in Neede gewoon de dienst uit,en ma goed ook lui die er vandaan komen, leven nog in het tijdperk 1200 voor christus. Dus ze mogen gewoon hallelujah zingen. En lang leve de stadse,.

 6. stoer hoor.
  als een los lopende hond voor gevaarlijke situatie,s zorgt tussen neede en borculo dan zie je ze niet.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven