Bedrijf ‘Audio Integrate’ houdt open dag

NEEDE – Audio Integrate uit Neede is importeur en distributeur van diverse professionele audiomerken en organiseert 24, 25 en 26 juni open deur dagen van 10.00 tot 21.00 uur in hun bedrijfspand. Tijdens de drie dagen zullen thema’s zoals achtergrondmuziek voor horeca, winkels en kerk aan de orde komen. En KNX en 100 Volt muziekinstallaties voor de electroinstallateur. Ook zullen diverse presentaties georganiseerd worden over licht-, geluid-, en besturingstechnieken, waarvan het volledige programma is terug te vinden op de website van Audio Integrate: www.audiointegrate.nl. Locatie van de open deur dagen is Bedrijvenweg 2 in Neede en de toegang is gratis.

Richard Grevelink eigenaar van Audio Integrate: “Wij zijn al twee jaren gevestigd in Neede, maar nog niet iedereen kent ons of begrijpt wat wij precies doen en dat willen we graag uitleggen in onze regio, daarom nodigen we elke installateur, kerkbestuur of sportvereniging uit om te komen.” Meer informatie via www.audiointegrate.nl, tel: 0547-712092 [email protected].

Audio Integrate van eigenaar Richard Grevelink is al ruim 20 jaar actief in de pro audio branche en is een totaalleverancier voor achtergrondmuziek systemen, omroepinstallaties en commerciële audio systemen voor horeca, kantoor, retail, verenigingen, fabrieken, kerken.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Bedrijf ‘Audio Integrate’ houdt open dag”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven