Automobilist rijdt winkelruit aan flarden

EIBERGEN – Afgelopen woensdagmiddag 25 juni heeft een bestuurder bij VE Woonidee aan de Grotestraat in Eibergen flinke schade aangericht. De automobilist geparkeerd zijn auto voor de winkel (waar je eigenlijk niet mag parkeren). De man had de handrem er niet op staan waardoor de auto ging rollen. Het voertuig knalde met de achterkant tegen een grote winkelruit (zie foto). De hele ruit is daardoor vernield. Ooggetuige: ”De persoon had het in eerste instantie niet eens door. Hij kwam kort erna aanlopen. Het is dat een omstander hem er op attendeerde dat hij eens om de auto moest kijken.” Het voorval gebeurde tegen twaalf uur. De eigenaar van de woonwinkel laat weten dat de verzekering de schade gaat vergoeden. De kapotte ruit roept sinds vanmiddag veel vragen op, vandaar dit artikel…

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Automobilist rijdt winkelruit aan flarden”

  1. Wat mensen leren het ook nooit .het liefst zetten ze de auto in de winkel .je mag er niet parkeren maar gebeurt zo vaak ..pakeerplaats genoeg daar in de buurt .het plein en de aula maar ja moet je iets verder lopen .

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven