Aydin terug: ‘We zijn een echte grillroom’

EIBERGEN – Mediterranee is niet meer, Seyran Ciftci en haar man Sahamettin hebben de shoarmazaak aan de Koningin Julianastraat overgenomen en gaan verder onder de oude naam Aydin. “We komen met een heel nieuw concept. In onze zaak staat nu een houtskoolgrill. Hiermee kunnen we ons goed onderscheiden. Je moet het zien als een soort BBQ. Alle Turkse vleesproducten zijn vers bereid en worden op de grill gebakken. Vetarm, gezond, en pure smaak, je kunt bij ons nu bewust eten.” Al het vlees is gecertificeerd en krijgt de titel biologisch. Naast de ‘echte grill’ biedt Aydin ook gewoon een broodje shoarma, doner, schotels, en diverse pizza’s. Binnenkort wordt de zaak officieel heropent. “We organiseren dan een Turkse markt en andere activiteiten. Tot die tijd zijn we gewoon geopend.” Meer informatie is te vinden op www.grillroomaydin.nl. Oja, Aydin heeft een specialiteit van het huis: De Eiberg (zie video). Journalist Roy Nijman voelde Seyran aan de tand over het gerecht!

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4752]

Deel dit artikel:

7 gedachten over “Aydin terug: ‘We zijn een echte grillroom’”

  1. Afgelopen weekend al heerlijk gegeten. Uitstraling is ook echt heel mooi binnen!

  2. Leuk dat Aydin weer terug is!!! Eindelijk fatsoenlijk eten…
    Ik wens jullie heeeel veeel succes , zolang jullie koken blijf ik komen..

  3. Weer goed eten als van ouds, je kunt merken dat de oude garde weer aan het roer staat. Vooral van de grill is klasse.

  4. Enn Truus…deze zaak zal lang blijven omdat ze kwaliteit hebben..waar krijg je nu lekker , vers en gecertificeerd vlees voor zo weinig, nergens!
    Dus ga maar eens eten , je zult vast vaker gaan

  5. sanne en de rest………… dus de rest van de horeca zaken verkoopt afgekeurd en niet gecertificeerd vlees?

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven