Bestuurster (61) twee keer met drank op

NEEDE – Politie Berkeland heeft 15 juni het rijbewijs van een 61-jarige vrouw uit Neede ingevorderd omdat zij tegen het advies van politie en vrienden in toch is gaan rijden terwijl zij onder invloed van alcohol verkeerde. Rond 01.00 uur hebben agenten op de Fabrieksstraat een 61-jarige automobiliste aangehouden en voor ademanalyse overgebracht naar het politiebureau.

Eerder die avond hadden dezelfde agenten melding gekregen dat aan de Borculoseweg een vrouw in haar auto wilde gaan rijden terwijl zij onder invloed van alcohol verkeerde. Bekenden hebben dit voorkomen en de gealarmeerde agenten hebben haar naar huis gestuurd met hetzelfde advies. Dat heeft ze uiteindelijk niet opgevolgd.

De uitslag van de ademanalyse bedroeg 1,89‰ (820 U/gl). Hierop is haar rijbewijs ingevorderd en wordt proces-verbaal opgemaakt.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Bestuurster (61) twee keer met drank op”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven