Beweegwijs verzorgt actieve buurtdag

NEEDE – Op zaterdag 14 juni organiseert Beweeg Wijs in samenwerking met ProWonen, de klankbordgroep en wijkbewoners, gemeente Berkelland, Dr. Ariëns daltonschool, OBS De hofmaat en Kisveld een actieve buurtdag in en rondom wijk De Berg. Wijkbewoners kunnen deze dag van 10.00 uur tot 14.00 uur diverse workshops volgen op de prachtige plekken in en rondom wijk De Berg. Om 10.00 uur vindt er een centrale opening plaats op het schoolplein van Dr. Ariëns Daltonschool. Opgave is niet verplicht en ook is er de mogelijkheid om op verschillende tijden in te stappen bij de diverse workshops.

Voorbeelden van workshops zijn onder andere: Hobby’s uit de wijk, opvrolijken van voortuinen, volleybalactiviteiten, huifkartocht, Oud Hollandse spelen, Ludieke spelen, het helpen inplanten van 1500 planten in de vernieuwde wijk De Berg en info over duurzame verbouwing van je huis. Het geheel wordt muzikaal ondersteund met leuke accordeonmuziek. Deelname is gratis. Iedereen kan deze dag zijn of haar wensen voor het wijkvrijetijdsprogramma invullen. Alles wordt georganiseerd met de inzet van de wijkbuurtsportcoaches en vrijwilligers uit de wijk.

Kinderen van de basisscholen met hun ouders, opa’s en oma’s, buren en familie krijgen voor ieder bezochte workshop een stempel op de stempelkaart. Deze stempelkaart kunnen wijkbewoners om 14.00 uur inleveren op het schoolplein van Dr. Ariënsschool waar tevens de prijsuitreiking plaatsvindt.

Wie weet win je wel een middag gratis gebruik van de mega opblaasbare glijbaan uit de Beweeg Wijs verhuur voor jouw straat?

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Beweegwijs verzorgt actieve buurtdag”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven