Brandweer maakt ludiek promotiefilmpje

NEEDE – Brandweer Neede heeft deze week in samenwerking met Nieuwsuitberkelland.nl een ludiek promotiefilmpje gemaakt. Het korps wil op deze manier laten zien dat de vrijwilligers niet alleen met brand bezig zijn… Er werd een ‘kat’ uit de boom gehaald op het Vlearmoesplein, twee bewoners van de Hofmaat werden uit een flat gered en de spuitgasten demonstreerden ‘vlam in de pan’. De video is tevens bedoeld om aandacht te vragen voor nieuwe vrijwilligers en de open dag die gehouden wordt op 28 juni. De Needse brandweer pakt tussen 10.00 en 16.00 uur groot uit. Er worden die dag diverse activiteiten gehouden in en rondom de kazerne aan de Oude Eibergseweg 20. Voor de kinderen is er ook van alles te beleven… (zie hierboven de videoreportage gemaakt door reporter Roy Nijman).

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Brandweer maakt ludiek promotiefilmpje”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven