Controle: Belasting haalt 13.641 euro op

EIBERGEN – Donderdagmiddag 19 juni heeft de belastingdienst – tijdens een grote politiecontrole bij het Danspaleis –  een behoorlijk bedrag geïncasseerd. In totaal werd er 13.641 euro aan openstaande betalingen geïnd. Twaalf voertuigen werden door bovenstaande instantie in beslag genomen. Vijf voertuigen zijn afgevoerd. De controle werd opgezet door politie Noord- en Oost Gelderland en Twente. Er zijn 53 processen verbaal uitgeschreven. Daarbij zaten veel bellers achter het stuur (14) en het niet dragen van een gordel (10). Ook werden diverse bestuurders bekeurd vanwege technische mankementen aan de auto. Twee personen zijn aangehouden vanwege openstaande boetes. De politie spreekt van een geslaagde controle.

Deel dit artikel:

11 gedachten over “Controle: Belasting haalt 13.641 euro op”

 1. Prima actie ,veel bellers achter het stuur en dan te bedenken dat er al veel ernstige ongelukken zijn geweest op de N18..

 2. Nou wat een prima actie ik vind het maffia praktijken ff een fuikje opzetten en innen maar!!Dit soort dingen zou verboden moeten worden niet iedereen komt in de ellende door zijn eigen doen en laten maar worden wel opgejaagt als een stuk wild!Belasting dienst leuker kunnen we het niet maken!Maar gelukkig slapen de ambtenaartjes (legale criminelen) weer goed die nacht.

 3. En daarna gingen ze met z’n alle gezellig uit eten op de kosten van de belastingdienst bij een wok in Eibergen.

 4. Tijd het weer herfst en winter wordt zitten ze de hele dag weer achter de kachel!!!!

 5. @Tonny,
  Wat een enorme belachelijke reactie.
  Volgens mij snap je niks van verkeersveiligheid of is jou gelukkig nog nooit een ongeluk overkomen veroorzaakt door een beller.
  Denk na voor je een reactie geeft op een artikel.
  De controles zijn er om mensen bewust te maken van hun gedrag in het verkeer en als ze zich daar niet aan houden worden ze terecht beboet….

 6. Dat wij als Nederlanders zoveel belasting moeten betalen vindt ik ook maffia praktijk,maar bellen onder het rijden en dan dodelijke ongelukken veroorzaken vindt ik nog erger dan maffia praktijk

 7. Het valt best wel mee met de ”ernstige ongelukken” op de N-18. Ik vind het nog steeds raar dat de belastingdienst er ook bij staat. Ik ga er ook toch niet bij staan als ik klanten heb die de rekening nog niet betaald hebben?? En als die klanten dan worden aangehouden kan ik dat geld meteen innen?? Nee! Dat moet nog steeds via de gerechtelijke manier, maar blijkbaar hoeft de belastingdienst dat niet.

  Wordt geen crimineel, want de overheid duldt geen concurrentie!

 8. Dan ben je slecht geinformeerd Wouter,er komen al jaren minimaal 2 ongelukken per maand op deze twenteroute voor,daarom komt er ook een nieuwe weg

 9. Reactie op de geweldige staats burger AA

  Denk je zelf ook even na voor je iets plaatst??Wat in vredes naam heeft dit met een beller te maken of geen gordel dragen tijdens het auto rijden??Leg mij dat eens even netjes uit want dat je een bekeuring krijgt vind ik echt terecht als dat zo is maar een grootschalige controle waar je word opgepakt voor zaken die niks met verkeer te maken hebben dat vind ik maffia praktijken!!ik weet donders goed hoe alles werkt hoor.Het gaat mij iets te ver dat wanneer je een belastingschuld hebt wat niks met je keurige weg gedrag te maken hebt ze wel ff je auto willen innen zoals je leest in het artikel!kortom dit is mijn ogen gewoon niet normaal en vind het schandalig dat dit allemaal maar mag.Nogmaals niet iedereen komt door zijn eigen schuld in de ellende maar word nog harder gepakt als menig crimineel met een lullig taak strafje.

  En Needenaar die nieuwe weg komt er niet door de ongelukken hoor dat is echt onzin dat is omdat het steeds drukker word en je vanaf 5 uur al in de file staat bij eibergen en ze willen al jaren een betere doorstroming naar de snelweg die in dtc begint.

 10. 2 ongelukken is echt wel anders dan 2 ernstige ongelukken! Ik had het over ernstige ongelukken en daar hebben we er geen 2 van in de maand. De N-18 is een hele veilige weg! De bestuurders zijn niet altijd even veilig, maar daar moet je de weg niet op afrekenen 😉

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven