De Berg heeft nu eigen facebookpagina

NEEDE – Woonwijk De Berg in Neede heeft nu een eigen Facebookpagina: ‘Neede Bergopwaarts’ Het is een pagina van, voor en vooral door de inwoners van de wijk en iedereen die daarbij betrokken is. De facebookpagina is een gezamenlijk initiatief van de gemeente Berkelland en ProWonen. Andere betrokkenen bij de wijk worden nadrukkelijk uitgenodigd mee te doen.

Het ‘Rooie Dorp’ in Neede verandert de komende jaren ingrijpend. We gaan bergopwaarts met …De Berg! ProWonen sloopt woningen om plaats te maken voor nieuwbouw. Daarnaast krijgen veel woningen groot onderhoud. De gemeente pakt de openbare ruimte aan. De Dr. Ariëns Daltonschool, Beweegwijs en Trefpunt De Berg organiseren activiteiten. De huurdersvereniging, Betula, het Voormekaar-team. De wijkagent en dorpswachten zijn actief, aannemers gaan aan de slag… En nog vele anderen stuwen de wijk Bergopwaarts.

Alle inwoners en betrokkenen bij woonwijk De Berg worden opgeroepen om mee te doen. “‘Like deze pagina en deel je informatie over De Berg: met foto’s, nieuwtjes, verhalen van vroeger en nu….” De facebookpagina is te vinden op: www.facebook.com/NeedeBergopwaarts.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “De Berg heeft nu eigen facebookpagina”

  1. Dan is deze wijk de 1 van de weinige wijken in Neede waar ze wel op een normale manier met elkaar omgaan.
    In de vogelen buurt menen de mensen van koopwoningen meer te zijn dan de mensen van huurwoningen.
    En menen alles naar hun hand te zetten.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven