De Stier verhuist definitief naar Libertijn

EIBERGEN – De eigenaren van café de Stier hebben definitief de knoop doorgehakt. Het café aan de Kerkstraat verhuist binnenkort naar Kleine Hagen 6 (voorheen De Libertijn). ”We proberen zo snel mogelijk weer open te gaan en gaan later de toilettengroep verplaatsen en het pand verder aanpassen. Onze streefdatum is vrijdag 27 juni.” Café de Stier is een begrip in de regio. Dat komt voornamelijk door de vele optredens. Met deze verandering is café de Libertijn voorgoed verleden tijd!

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4789]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “De Stier verhuist definitief naar Libertijn”

  1. Dus de huidige Libertijn gaat De Stier heten, begrijp ik? Niks mis mee overigens. De naam De Stier is inderdaad – ook buiten Eibergen – veel bekender.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven