Eibergse hond eet liever aardappels dan brokken

Onze reporter (Roy Nijman) reed deze week over de Rekkense Binnenweg in Eibergen. Bij aardappelboer Markerink waren ze de eerste vroege aardappels aan het rooien, niks bijzonders zult u zeggen… Maar Roy ziet en hoort altijd nieuws! Op het veld was een hond druk aan het peuzelen… Nijman richting Freek: ”Is dat normaal dat een hond aardappels eet?” Freek: ”Je wilt niet weten hoeveel piepers hij op een dag naar binnen werkt. Brokken eet hij nauwelijks!” Best bijzonder zo’n vegetarische hond… Oja, het dier is 13 jaar oud en nog super vitaal. Dus mensen gooi die brokken aan de kant en voer uw viervoeter vanaf nu aardappels! Tips zijn op te vragen bij de Eibergse aardappelboer!

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4816]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Eibergse hond eet liever aardappels dan brokken”

  1. Jeroen Sloor

    We hebben ze vandaag weer gehad. De nieuwe piepers van Markerink….Heerlijk……WAF! 😉

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven