Familie Geesink verzorgt jong weesgeitje

Gerrie geeft het geitje vijf keer per dag de fles/foto Roy NijmanNEEDE – ”Het is ons kind”, lacht Gerrie Geesink. De Needse verzorgt samen met haar man een jong weesgeitje in hun huis aan de Marktstraat. Het echtpaar redde recent het leven van het dier. Het geitje was in het Ter Wheemerpark afgestoten door haar moeder. Ze had nog maar een paar uur te leven. Gerrie en Jan bedachten zich geen moment en namen haar mee naar huis. Het diertje komt nu niks te kort en krijgt alle aandacht van de wereld. De verzorging neemt veel tijd in beslag maar dat vinden Gerrie en Jan niet zo erg. Ze genieten volop tijdens de opvoeding van de viervoeter… ”Het is voor ons ook nieuw, we doen alles op het gevoel”, zegt Jan. Het jonge geitje krijgt vijf keer per dag de fles (zie video). Net als een hond mag ‘Gait’ gewoon in huis rondlopen. Het geitje is zinnelijk gemaakt en doet buiten de behoefde. ”Ze mag alleen niet op de bank”, roept Gerrie. Het Needse echtpaar heeft het diertje tijdelijk in huis. Binnenkort mag ze weer naar het Wheemerpark waar haar broertje ook rondloopt. Reporter Roy Nijman nam een kijkje in het huis van Gerrie en Jan! Zie video hieronder!

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Familie Geesink verzorgt jong weesgeitje”

  1. Heel goed..vind wel dat je toch meer aandacht moet hebben.
    Ik doe zoiets privé..heb al drie Katten in huis die ergens anders niet welkom zijn.
    Plus dat ooh wonder iemand zegt dat ze van hun zijn..(na een Jaar) En wat doen ze? niets..de katten hebben honger als ze hier komen..
    …dus heb ik ze nog steeds in huis..En ik wil ze niet missen.

    Ben blij dat er Mensen zijn die iets doen..duim op…

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven