Foto’s Middeleeuws Festijn Eibergen (dag 1)

Ik ben zaterdag even wezen kijken bij de Greune Weide in Eibergen, ik hoorde dat daar Middeleeuwse taferelen te zien waren. Ja, er was een echt Middeleeuws Festijn opgezet. Ik heb mijn ogen uitgekeken, wat was alles leuk opgezet. Alles van vroeger stond kwam weer boven water… Ook zondag kunt u een kijkje nemen. Dan zijn de mooie ridders er ook nog, hahaha! Oja, ik heb ook nog een filmpje gemaakt. Vond de muzikanten wel grappig…

Foto’s Truus Stotteler:
[nggallery id=4827]

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Foto’s Middeleeuws Festijn Eibergen (dag 1)”

  1. Wat een leuke foto’s! Mijn vraag is of wie die zouden kunnen krijgen? Groetjes Kim, Organisatie Middeleeuws Festijn Eibergen

  2. Hallo Truus,
    Ik wil je even vertellen dat je zo geen prive foto,s mag sturen die jj gemaakt hebt op het middeleeuws feest er zijn mensen die mee gedaan hebben zoals ik.
    En er kunnen mensen zo niet vragen om al die leuke foto,s die jj dan gemaakt hebt aan zo vreemde personen te versturen dit is strafbaar hier kun jj politie voor aan de deur krijgen ik kan dus aangifte doen heb je email.
    M.V.G. Ridder

  3. Oke..Ridder…tot nu is het ook nog niet gebeurd..ze heeft me ook niet gemaild..dus zal er aan denken..
    Groeten Truus
    ps..de meest mensen heb ik gevraagd of het goed was .dat ze op NUB kwamen en hadden geen bezwaar..misschien U net niet..als er een foto af moet moet U het maar zeggen..

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven