Grote politiecontrole bij pomp in Eibergen

EIBERGEN – De politie heeft in de nacht van zondag op maandag 2 juni een grootscheepse politie controle gehouden langs de Groenloseweg (N18) in Eibergen. De controleplaatsen werden ingericht bij tankstation Amigo (zie foto’s en video). Er werd gekeken naar openstaande boetes, verzekeringen, APK en er werd regelmatig een kijkje in de kofferbak genomen. De vangst was dit keer niet zo groot. Één bestuurder uit Duitsland had nog een bedrag van 330,00 euro openstaan. Hij had zijn verkeersboetes niet op tijd betaald. Daarnaast zijn er enkele waarschuwingen uitgedeeld in verband met het niet kunnen tonen van het rijbewijs. De man ging samen met agenten naar de bank om het bedrag te pinnen. De controle duurde tot een uur of vier. Politie Berkelland geeft aan dat er vaker controles zijn langs de N18.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4753]

Deel dit artikel:

8 gedachten over “Grote politiecontrole bij pomp in Eibergen”

 1. Bewoner Borculoseweg

  ik vroeg me gisteren avond al af wat er aan de hand was, rond de klok van elf uur reed de politie als idioten over de borculoseweg richting het dorp, en dat is niet de eerste keer het gaat een keer mis dat zij iemand over het hoofd zien.. Voor een politie controle jagen als idioten waar je 30 mag….

 2. Zouden ze ook toestemming hebben van Amigo om het terrein te mogen gebruiken.

 3. houd de politie een keer een controle op nachtelijk gespuis zitten ze hier weer over te klagen, wees blij dat ze het doen.

 4. weer van die ordinaire geld razia’s en dan maar schreeuwen dat de politie zijn werk niet aan kan nee beelden roof en andere zaken zijn niet interessant want dat brengt geen geld in het laatje.

 5. Robert,
  Verdiep je eerst eens in de werkwijze van de politie voordat je een reactie plaatst dat kant noch wal raakt.
  Prima dat deze controles worden gehouden, komt alleen maar ten goede aan de verkeersveiligheid…

 6. @AA dit heeft niks meer met de verkeersveiligheid te maken want een open staande boete heeft geen invloed op de verkeersveiligheid dat is gewoon om de actie een naampje te geven. Controle op verkeersveiligheid is controleren op rood licht, voorrang verlenen e.d. en niet op het niet voldaan hebben van boetes. Ik heb laatst melding gedaan van zaken die echt met verkeersveiligheid te maken hebben maar daarvoor hadden de dames en heren geen tijd voor.

 7. @Robert,
  Alle controles die de politie doet hebben effect op de veiligheid.
  Bestuurders worden alerter en gaan zich meer aan de regels houden, tenminste bij de meeste bestuurders.
  Uiteraard horen daar ook verkeersregels bij.

 8. Citizen Neede

  @AA, je ziet het resultaat van deze actie. ” De vangst was dit keer niet zo groot.”
  Gericht op de veiligheid in het verkeer… Zie ik niet in dat het er ernstig aan toe was.
  Robert zegt in zijn tekst dat het merendeels gaat om het innen van geld (zoals boete’s, e.d.) en dat lijkt me hier ook het geval.

  Veiligheid controleer je overdag, als mensen proberen in te halen wanneer het eigenlijk niet kan, als mensen op die weg afslaan zonder richting e.d.
  Want door rood rijden doe je daar niet, wetende dat er een camera staat.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven