Houten vakantiewoning in vlammen op

EIBERGEN – Aan de Vredenseweg 23 is in de nacht van zaterdag op zondag – door een uitslaande brand – een vakantiewoning verwoest. De brandweer werd tegen 01.30 uur opgepiept. Korpsen uit Eibergen, Groenlo en Lichtenvoorde werden ingezet om de brand te bestrijden. Bij de brand is niemand gewond geraakt, de bewoners konden op tijd de woning verlaten. De recreatiewoning is volledig verwoest (zie foto’s en video). De woning stond in een bosrijk gebied. Spuitgasten hebben er alles aangedaan om overslag te voorkomen. In eerste instantie kon de brandweer langs de weg geen waterput vinden. Daarom moesten enkele voertuigen van camping de Goede Hoop naar de locatie pendelen om water aan te voeren. De brand had veel eerder gemeld kunnen worden bij de brandweer. Noodoproep 112 was tijdens de beginnende brand – door slecht bereik – niet bereikbaar. Bewoners moesten elders (op de camping) bellen om in contact te komen met de meldkamer.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4750]

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Houten vakantiewoning in vlammen op”

  1. Zo zie je maar weer dat niet geheel Nederland verzekerd is van goed bereik met de telefoon. Laat staan het G4 netwerk… Maar wij betalen wel even veel als de rest van Nederland voor ons mobiele netwerk. Het word tijd dat mobiele providers daar iets aan doen! Nu is het een huisje.. de volgende x zijn er mensenlevens mee gemoeid.

  2. Snap dat van het netwerk niet. Gaat niets boven een telefoon met draad. Hoe ging dit 20 jaar geleden dan.
    We zijn geworden tot een hulpeloos volkje zonder ons mobieltje

  3. eibergenaar

    Nou het andere leegstaande huis nog!!!! Deze staat toch leeg. en op de nominatie om gesloopt te worden.

  4. Volgens mij hadden wij voor ca 20 jaar geleden een PTT waar ook de overheid aandeelhouder van was. Die waren verplicht om in elke “uithoek” een telefoonverbinding aan te leggen. Totdat ook in Nederland de marktwerking werd uitgevonden. De huidige netwerkaanbieders kijken alleen maar wat zij er aan kunnen verdienen en zie het resultaat !. Net als in de zorg en het openbaar vervoer.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven