Inbraak bus: Schadepost voor Voortman

EIBERGEN – Voortman Dakbedekking is afgelopen nacht (28 juni) dupe geworden van een inbraak. Inbrekers hebben een bedrijfsbus – die geparkeerd stond bij het pand aan de Ballastweg – opgebroken en gingen er met een grote hoeveelheid gereedschap vandoor. Daarbij is de bus flink beschadigd. ”De achterruiten liggen eruit en de schuifdeur is geforceerd”, zegt André Voortman. De ondernemer is flink gedupeerd, de schade loopt in de duizenden euro’s. ”Normaal laat ik mijn gereedschap nooit in de bus liggen, maar ik had zaterdag vroeg in de ochtend een klus.” De inbrekers hebben ook geprobeerd het pand te betreden, maar dat is gelukkig niet gelukt. Voortman heeft bij de politie aangifte gedaan. Hij hoopt dat getuigen iets gezien hebben. Heeft u tips bel: 0900-8844.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Inbraak bus: Schadepost voor Voortman”

  1. hans schepers

    Ja dat krijg je met open grenzen en allerlei tuig het land binnen haalt.

  2. Een beetje een kort door de bocht reactie Hans.
    Ik heb nog niet gelezen wie de daders zijn.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven