Johan Mateman is nu ‘koning’ van Hupsel

HUPSEL – In Hupsel hebben ze sinds zaterdagmiddag (28 juni) een nieuwe schutterskoning. Johan Mateman krijgt een jaar lang deze titel. Hij schoot na 231 schoten en zeven rondes de vogel naar beneden. Voor Johan is dit de tweede keer, in 2010 werd hij ook koning van Hupsel. Magda de Graaf werd benoemd tot koningin. Zij gooide na 243 worpen en tien rondes de vogel naar beneden. Wethouder Patricia Hoytink mocht het eerste schot lossen. Voor haar als kersevers collegelid een nieuwe ervaring. Het Hupsels buurtfeest is zaterdag 28 juni van start gegaan. Op het feestterrein (Hupsel Airport) was veel vermaak voor kinderen (zie foto’s en video). Ook morgen zijn de inwoners op het terrein te vinden. Reporter Jeroen Sloot was voor NUB van de partij hij maakte onderstaande foto’s en video! Ook fotograaf Truus Stotteler kwam effe kieken… (zie repo hieronder).

Foto’s Jeroen Sloot:
[nggallery id=4824]

Foto’s Truus Stotteler:
[nggallery id=4826]

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven