Keurslager weer genomineerd voor ster

EIBERGEN – Keurslager Boenders uit Eibergen is wederom een van de 69 genomineerden voor de finalerondes van de wedstrijd ‘Slager met Ster’, een initiatief van het vakblad Vleesmagazine, dat eerder al de voorganger van deze verkiezing om de titel ‘Slagerij van het Jaar’ organiseerde. Vleesmagazine doet dit in nauwe samenwerking met het NBC Wageningen. Vorig jaar viel Keurslager Boenders in de prijzen en werden ze beloond met één ster. Dit maal zullen, net als in 2013 alle medewerkers er voor gaan om dit resultaat te verbeteren. De finales zijn in september en oktober. ”Slager met Ster’ bestaat uit verschillende onderdelen die verdeeld zijn over twee ronden. In de voorronde worden de deelnemende slagerswinkels beoordeeld via een observatie en een interview met de eigenaar en twee mystery-shoppers en winkelbeoordeling waarbij een aankoop wordt gedaan in de winkel.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Keurslager weer genomineerd voor ster”

  1. Deze slager met zijn medewerkers krijgt van mij zondermeer een ster.
    altijd vriendelijk en snel geholpen, goed verzorgde producten, vernieuwende producten, groot aanbod, leuke aanbiedingen.
    Volgens mij kwalitatief goed vlees(ben geen keurmeester).
    Bij vragen wordt je deskundig te woord gestaan.
    Kortom een toppertje voor de regio

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven