Meerdere ruiten ingegooid bij het Bastion

NEEDE – Wie heeft er ruiten ingegooid bij het Bastion? Iemand is afgelopen weekend flink tekeer gegaan. Zeker zes ruiten zijn aan diggelen (zie foto’s). De schade was zondagavond nog niet gerepareerd. Ook het glas ligt nog op de grond. Politie Berkelland is op zoek naar getuigen. Weet u meer over de vernieling? Bel dan naar 0900-8844.

Update zondagavond 22 juni 22.35 uur:
Nog een tip over vernielingen in Neede: Op 21 juni zijn er in de Kievitstraat, Leeuwerikstraat en Fazantweg auto’s vernield.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4807]

Deel dit artikel:

12 gedachten over “Meerdere ruiten ingegooid bij het Bastion”

  1. Een needenaar.

    Het word tijd dat er eens een eind aan al die vernielingen komt. Ze hadden ook al auto’s vernield aan de Kievitstraat en de Leeuwerikstraat. Schande! Blijf toch eens af van andermans spullen. Denk eens na voordat je spullen kapot maakt waar een ander hard voor gewerkt heeft.

  2. Schade is nog niet gerepareerd, Ja Hallo gebouw staat al een jaar leeg, En gaat toch voor de vlakte, Het is afgepakt van de Needse jeugd,En nu staat het er half afgetimmerd, dat is gewoon vragen om problemen ,en dat heeft de Gemeente zelf veroorzaakt ,die jeugd kan ja ook nergens heen, En pakken ze hun ook nog even hun laatste hangplek af, Schande voor de gemeente,En nu gaan ze janken om een paar ruitjes twv 12 euro, Ziek beleid hier in het Berkelland .Ik vind het belachelijk dat de gemeente De Bastion niet gewoon open gooid,Maar nee, ze hebben liever jeugd op straat ,nou dit zijn de gevolgen.

  3. Daar ben ik het helemaal mee eens je moet hard sparen om een auto te kunnen kopen. En een ander zal hem wel even vernielen. Dit moet gestraft worden, de schade laten terug betalen. Of er voor laten werken.

  4. Ja er komen meer gezinnen naar neede .maar kijk niet welke.die willen ze nergens hebben.maar neede ontvangt ze met openen armen.en dan krijg je dit

  5. in welke tolshow zitten we nu dan ????de jeugd tja,wat zal ik zeggen er lopen vreemde snuiters rond in neede die nooit wat doen in tegen deel wie,zal het zegge he dat tuig die de drie jongenns vorig jaar in elkaar hebben getimmert zijn niet de braafste figuren en daar ook tuig om heen niet ze jutten elkaa rop en dan gebeuren er zulke dingen laten ze gaan werken ala ze zich vervelen en anders naar spoitschool toe dat kan in neede rondhangen is helemaal niet nodig maar thuis mogen ze niks en moeten ze braaf zijn en dan maar op straat rotzooi schoppen ze hebben allemaam wel degelijk verstand zou,zeggen wjkagent zet ze allemaal aan de schop er valt nog genoeg te doen in tuintjes of waar dan ook en hard laten werken en dat ze bekaf naar huis gaan en geen benul meer hebben om avonds laat vernielingen aan te richten
    er is geen plek het bos is groot genoeg om daar je af te reageren op bomen probeer er maar eens om te drukken lukt je niet maar blijf met je poten van anders mans dingen af heb je niet betaald dus afblijven en anders moeten we maar eens stroom op de auto zetten lijkt me wijs maar dat is weer strafbaar dus,als je je verveelt het bos is groot genoeg

  6. Ik woon tegen over een bekende straat, waarom moet daar altijd met spinnende banden weggereden worden? Word er altijd als een idioot geschreeuwd? Waarom moet erbij de apotheek 2 parkeerplaats gebruikt worden, voor hang jeugd en een ouder verder lopen, omdat zij daar staan? Politie Berkelland, moet daar wat tegen doen ipv daarvan, brengen ze met grote spanning de burgervader, die weinig heeft betekend naar de half vrijstaande villa. Heb het ze al zo vaak gezegd, enige antwoord wat je krijgt is houd je bek en achteraf tegen iemand op internet zeggen, moet je maar langs komen. En als je er weer heen gaat is het houd je bek, nou bereik je wat mee.

  7. Naam niet waard? Merk het elke avond, word toch een tijd dat het een keer afgelopen is. Of woon jij niet meer in die straat? Dat zal het hem wel zijn, niet meer willen weten, dat je vroeger ook zo was!!!

  8. Dorp is toch al naar de tering,dankzij het wanbeleid van de Gemeente Berkelland, dus het beste is. er 1 groot feest van te maken ,hahaha

  9. Wie zegt dat het iemand uit Neede is misschien wel iemand uit een andere plaats? 😉

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven