Middeleeuwse vrouwen halen streken uit!

EIBERGEN – Hoe maak je reclame voor een nieuw festijn in Eibergen? Je trekt Middeleeuwse kleding aan en struint een avondje door het centrum… Dat deed vrijdagavond de organisatie van het ‘Middeleeuws Festijn Eibergen’. De intocht van de avondvierdaagse was een mooie moment om flyers uit te delen. Maar de dames haalden ook andere streken uit! (zie promotievideo gemaakt door reporter Roy Nijman). De PR-actie trok veel bekijks! Het festijn wordt op 28 en 29 juni gehouden rondom hotel De Greune Weide in Eibergen (Lutterweg 1). Beide dagen kunt u van 10.00 tot 17.00 genieten van de Middeleeuwse sferen. Diverse kampementen, echte ridders, en veel kinderactiviteiten. Tevens is er een verkleedwedstrijd. Kom verkleed als ridder of jonkvrouw en win leuke prijzen (beide dagen om 13.30 uur). Meer informatie op de website www.middeleeuwsfestijneibergen.nl.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Middeleeuwse vrouwen halen streken uit!”

  1. Roy Nijman superrrrr film gemaakt middeleeuwswaardig !!!!
    Helemaal leuk in beeld gebracht.
    Ik zou zeggen mensen kom allen naar het middeleeuwsfestijn.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven