Nieuw: Thee- en koffieschenkerij in dorp

NEEDE – Aanstaande woensdag 25 juni gaat er in de Oudestraat (naast de Marskramer) een nieuwe zaak open: Lifestyle & Eat. Herbert Leussenkamp opent dan de deuren. Het ‘eat’ gedeelte wordt een thee- en koffieschenkerij. Leussenkamp: “Daarnaast gaan we luxe belegde broodjes verkopen.” Klanten kunnen op twee terrassen (voor en achter) en binnen gezellig zitten. De decoractie-artikelen worden in hetzelfde pand uitgestald. Naast deze onderneming heeft Herbert samen met andere winkeliers uit Berkelland nog wat opgericht: Sneleencadeau.com. Mensen kunnen op de site snel een cadeau bestellen en laten bezorgen.

Deel dit artikel:

7 gedachten over “Nieuw: Thee- en koffieschenkerij in dorp”

 1. Herbert doet zijn best maar dit is totaal kansloos.
  Tijdens de vakantie zal hij nog wel een paar broodjes kunnen verkopen maar daarna zie ik er geen brood in.

  Je moet dagelijks verse producten hebben en wat je niet verkoopt kan de volgende dag in de container, verlies dus.

  Dit is meer iets voor Stroet of Batist.

  En sneleencadeau.com? dat noemen we toch bol.com?

 2. Die Herbert is van alle markten thuis. Van streekwinkel naar meubelzaak, broodjeszaak, bezorgwinkel. Hoe land duurt het en hij begint een apotheek of dokterspraktijk. Mans heeft nog wel een pandje leeg staan.

  Allaaf

 3. wat negatief toch allemaal weer ik hoop dat het een groot succes wordt een ondernemer die tenminste iets probeert in deze moeilijke tijd veel succes en er worden steeds meer panden weer vol neede gaat de goed kant op

 4. herbert leussenkamp

  Beste Needenaren

  Mooi deze reacties hier kan ik wat mee.
  , dan kun je het proberen nog beter te doen
  Maar als je een Vent of Vrouw bent, zet dan ook even je naam er bij het stuk wat je inzend

  Of vertel het me dan rechtstreeks

  Herbert Leussenkamp
  langs komen mag ook

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven