Noordijk geniet van ’tropische’ optocht

NOORDIJK – Een tropische optocht heeft zaterdagmiddag 7 juni door Noordijk gekronkeld. Inwoners hebben wekenlang gewerkt aan hun wagens en kleding. Het thema was dit jaar: buitenland. En die uitstraling had de stoet zeker, pizzabakkers uit Italia, flodder in Amerika, en Chinese kunst. De optocht werd muzikaal begeleid door Concordia uit Noordijk. Fotograaf Henk Klein Hazebroek was voor NUB aanwezig en maakte onderstaande fotoreportage. Filmer Jan Larink legde alles op video vast!  Zaterdagmiddag vond ook het vogelgooien (dames) plaats. Maandag barst de strijd echt los. Dan is er vogelschieten voor dames en heren. Maandagmorgen gaan de inwoners massaal ontbijten. Dit wordt gedaan in samenwerking met bakkerij Stroet. Kinderen mogen dan een cupcake versieren. Uit de deelnemers wordt een cupcake-kampioen gekozen.

Foto’s Henk Klein Hazebroek:
[nggallery id=4765]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Noordijk geniet van ’tropische’ optocht”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven