Open dag boer Krooshof ongekend druk!

EIBERGEN – De geur van het boerenleven opsnuiven! Zeker duizend mensen hebben dit tweede pinksterdag bij melkveehouderij Krooshof aan de Warfslatweg gedaan. De open dag – onder de noemer Koekeloeredag – trok duizenden bezoekers. Lekker op de trekker, kalfjes knuffelen, kussengevecht, eigengemaakte zuivelproducten proeven,  struinen langs kraampjes en niet te vergeten ‘lang oet in de weide’, de nieuwe therapie om tot rust te komen. ”Heel wat mensen gingen op het bed liggen (zie foto’s). De meesten vonden het een geweldige ervaring. We komen waarschijnlijk morgen in de Telegraaf. Er was iemand van de landelijke krant”, zegt Claudia Krooshof. De Eibergse boer heeft bij de meeste aanwezigen een goede indruk achter gelaten. Het gebeurt niet zo vaak dat een boer al zijn deuren opent voor het publiek. Fotograaf Truus Stotteler was voor NUB aanwezig en maakte onderstaande fotoreportage!

Foto’s Truus Stotteler:
[nggallery id=4776]

 

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Open dag boer Krooshof ongekend druk!”

  1. Leuk evenement!
    Zoveel te beleven, zulk mooi weer, al die lachende gezichten…
    Dank voor de foto’s 🙂

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven