Oude kruidenierswinkel Rekken herleeft!

REKKEN – Oude tijden herleven in Rekken, Cliff en Janine Kerkemeijer hebben de oude kruidenierswinkel naast hun café weer opgeknapt en in oude stijl ingericht. De winkel aan de Rekkenseweg is jarenlang niet meer open geweest voor publiek. In de winkel staan nog veel historische dingen, de eerste weegschaal, het meubilair, en oude verpakkingen, zoals koffie, conservenblikken, zeeppoeder, en frisdrank. ”Het is een ware attractie geworden voor Rekken. Dit hadden we echt niet verwacht. Vooral de toeristen zijn er wild op, er worden heel wat foto’s gemaakt”, lacht Cliff. De kruidenierswinkel is nu aangevuld met oud Hollands snoep, en wat curiosa (zie foto’s). De winkel heeft dezelfde openingstijden als het café en de snackbar. De Rekkense kruidenierswinkel is rond 1920 opgezet. De kruidenier ging toen tevens met zijn waren langs de deur.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4773]

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Oude kruidenierswinkel Rekken herleeft!”

  1. Heb het gezien gisteren. Prachtig!!!
    Zo had je vroeger in Eibergen Oudenampsen. Pure nostalgie en denk dat dit ook wel klanten trekt.

  2. zie je niet vaak meer in zo”n dorpje, we hebben er ook heerlijk appelgebak gegeten, echt super lekker!
    gr oet eibarge.

  3. taart bakken laat maar aan Ria over , altijd goed en altijd zelf gebakken, doet niemand meer!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven