Rockin’ Harmony in theater druk bezocht

EIBERGEN – Muziekvereniging Excelsior en vier zangsolisten (Ronald van Hal, Lonneke van der Weerd, Lisa ter Maat en Wendy Bomers) hebben zaterdagavond heel wat mensen vermaakt in het openluchttheater van Eibergen. Onder de noemer Rockin’ Harmony zorgden de zangers en muzikanten voor een swingende muziekavond. Het concert sloeg goed aan, zeker driehonderd muziekliefhebbers kwamen een kijkje nemen. De sambaklanken, maar ook muziek van onder andere The Beatles, Coldplay, en Robbie Williams maakten de bezoekers letterlijk en figuurlijk los. Heel wat mensen konden niet stil blijven zitten op de banken van het theater! Excelsior heeft voor het eerst het concert in het openluchttheater gehouden, voorheen vond het jaarlijks terugkerend evenement plaats in ’t Spieker. Fotograaf Truus Stotteler was de hele avond voor NUB aanwezig. Ze maakte onderstaande foto-reportage.

Foto’s Truus Stotteler:
[nggallery id=4804]

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Rockin’ Harmony in theater druk bezocht”

  1. @ maarten.

    Excelsior was vroeger DE vereniging van Eibergen. Nu is dat al jarenlang Euphonia. Bij een utivoering van Euphonia wordt het Openluchttheater Eibergen echt niet gehalveerd, hoor …(want dan heb je veel te weinig plaatsen).

  2. Droom lekker door Jeroen. Excelsior al 76 jaar in de hoogste afdeling (waar Euphonia al jaren niet meer speelt) en nog in december met het hoogste aantal punten op het concours in Enschede wat later bleek het hoogste aantal punten van het hele jaar in Nederland te zijn. Dus ik kies voor niveau jij voor veel publiek.

  3. Mooi he, d’n joarenlange onderlinge strijd! Dat blif, altied! Wet d’r alles van.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven