Stroet oefent stiekem met de bakspieker

NEEDE – Betrapt!, Marcel Stroet was maandagavond 16 juni druk aan het oefenen met de bakspieker op het Vlearmoesplein. ”Ik ben even de oven aan het uittesten. Het zou een stunt zijn als hij het morgen niet doet tijdens de opening van de nieuwe markt.” Onze reporter Roy Nijman voelde Stroet aan de tand! (zie video) De nieuwsjager kreeg een complete rondleiding, ook de kleine bakkerij mocht hij filmen. Dinsdagmorgen kan iedereen de versgebakken broden komen proeven. ”Iedere dinsdag ga ik proberen broodjes te bakken op het plein, ook gaan we samen met BeweegWijs workshops organiseren. Morgen (17 juni) verhuist de markt van het Marktplein naar het Vlearmoesplein. “Het wordt een feestje”, zegt Annet ten Hoopen. ”De Needse horeca deelt onder andere gratis koffie uit, er staat een springkussen, er komt een draaiorgel en bezoekers kunnen leuke prijzen winnen.” De gemeenschapsraad en de kinderen van Max gaan helpen om er een mooie dag van te maken!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven