Vlearmeikes veroveren op 14 juni De Ruif

NEEDE – Café De Ruif in Neede gaat op 14 juni terug in de tijd. De dames van de raad van elf van NCG De Vlearmuze, oftewel de ‘vlearmeikes’ veroveren dan het café aan de Borculoseweg! Vanaf 21.00 uur gaat de barcompetitie van start. De deerns hebben gekozen voor het thema: Back in time. De tijd van Tina Turner en Michael Jackson. De muziek wordt de hele avond en nacht geregeld door Music from B-Have uit Eibergen. Marieke Koldeweij-Knol: ”Waarom we meedoen? Het was een spontane actie naar aanleiding van een facebook bericht van café De ruif. Belangstellenden konden zich nog één week inschrijven voor de competitie. We hebben de stoute schoenen aangetrokken en ons opgegeven.” Aan de barcompetitie doen dit jaar acht teams mee. Albert Hein en Ami Kappers zijn al aan de beurt geweest. De Bokkepoot, schwarzwalderschinken, JRV 11, oud personeel, en de dropshotjes mogen hun kunsten nog laten zien.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Vlearmeikes veroveren op 14 juni De Ruif”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven