Weer aanrijding op kruising Stokkersweg

10313694_739198752809908_8563141126322281372_nEIBERGEN – Zaterdagmiddag heeft er opnieuw een flinke aanrijding plaatsgevonden op de kruising Stokkersweg met de Borculoseweg. De botsing tussen twee personenauto’s vond tegen 15.45 uur plaats. Wonder boven wonder vielen er geen gewonden. De auto’s raakten wel zwaar beschadigd (zie foto’s). Op het kruispunt gebeuren veel te vaak ongevallen. Er zijn diverse maatregelen genomen om het punt veiliger te maken. Onder andere stopborden en markering op de weg.

[nggallery id=4767]

Deel dit artikel:

16 gedachten over “Weer aanrijding op kruising Stokkersweg”

 1. Polderblindheid niets help er tegen bosjes planten op alle hoeken van het kruispunt wel.

 2. Kunnen mensen nou echt niks van autorijden ? Het is een heel zichtbare weg van alle 4 kanten .

 3. De enige oplossing is een rotonde. Zo niet, dan is het wachten op de eerste dode. Dat gaat dan een keer gebeuren. Ik kom da dagelijks langs dit kruispunt. En zie regelmatig narrow escapes.

  Maar ja, dit wordt een kalf en put verhaal.

 4. Henk, Neede

  Regel 1: STOP bij een stopbord.
  Regel 2: Max. 60 km/h rijden waar het 60 is.
  Regel 3: Niet bumperkleven.

  Het is allemaal zo simpel en de grootste fouten maak je nog altijd zelf, niet meteen wijzen naar anderen!

 5. Helemaal met je eens Rudie, maak zo snel mogelijk een rotonde. Mag toch aannemen dat de nieuwe coalitie in Berkeland zich van de goede kant laat zien en zij wel wat aan dit grote probleem gaan doen.

 6. Snelheid op de Borculoseweg vaker controleren. Hier wordt erg hard gereden. Rotonde is de beste oplossing. ben je meteen de snelheid richting Eibergen kwijt ! Maar er zal toch niets gedaan worden aan deze situatie, de nieuwe weg komt hier kort langs, dan wordt de Stokkersweg afgesloten voor verkeer.

 7. Waarom een rotonde? Die kruising ligt er decennia’s.

  Zoals hier al vaker wordt genoemd is het POLDERBLINDHEID! Ontneem het zicht door bosschages te plaatsen en je zult zien dat de mensen beter gaan opletten. Als straks het mais er weer staat stopt ook iedereen netjes om goed te kijken omdat het zicht dan een stuk minder is.

  Een bosschage lijkt mij goedkoper dan een rotonde.

 8. Waarom de verantwoordelijkheid op de gemeente afschuiven? Mensen houden zich er niet aan de verkeersregels, iedereen weet toch wat te doen bij een stopbord? Iemand die zo een voorrangskruising met een stopbord oversteekt kijkt ook vast niet naar links op een rotonde. Neem je eigen verantwoordelijkheid en ga gewoon eens een paar minuten eerder van huis 🙂

 9. Ken toevallig de bestuurder van de golf, en voordat iedereen weer lekker domme verhalen de wereld in helpt waar die geen donder van weet, zal ik maar eens effe wat vertellen. Ten eerste het was geen dom petjes volk in de golf, ten tweede het stopbord is NIET genegeerd. Op een of andere manier heeft de bestuurder de Nissan niet gezien. En sinds we allemaal mensen zijn kunnen er ook wel eens fouten gemaakt worden.
  Praat niet over dingen voordat je de feiten weet, ramptoeristen.

 10. Wel lekker blijven appen natuurlijk………..
  Iemand niet zien op dit kruispunt is:
  – of niet opletten
  – of te hard rijden
  – of lekker appen
  Kruispunt benaderen.
  Links – rechts – links kijken (kleuterschool)
  Niets? Dan kan je veilig oversteken.
  Moeilijk…….?????….
  NEE!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven