Zeker vijf Eibergse straten in het donker

EIBERGEN – In Eibergen zijn in diverse straten alle lantaarns uitgevallen. Het is daar ’s avonds en ’s nachts pikke donker. Het gaat om de Ter Braakstraat, Huenderstraat (deel), Koningin Julianastraat, J.W. Hagemanstraat (deel), Simmelinkstraat en het Hendrik Odinkplein (voor de Plus). Bewoners aan de Koningin Julianastraat klagen al enkele dagen over de defecte lantaarnpalen. De gemeente Berkelland heeft nog niks losgelaten over de storing. Bewoners hopen dat de lantaarns snel weer gaan branden.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Zeker vijf Eibergse straten in het donker”

  1. Ach het is maar eibergen stel je voor dat het in borculo was geweest dan was het probleem al lang opgelost geweest

  2. Het blijven ambtenaren dus duurt nog wel een week of wat voordat ze wakker worden. Wel leuk dat vorige week de verlichting gecontroleerd is.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven