Agressieve man aangehouden in centrum

NEEDE – Vanavond (dinsdag 22 juli) tegen 19.00 uur heeft de politie een agressieve man aanhouden in Neede. De man – die dronken was – sloeg in op meerdere personen en auto’s. De politie werd door gedupeerden gewaarschuwd. De agressieve man kon daardoor al snel worden opgepakt. De aanhouding vond plaats aan de Zwaluwstraat (zie foto’s). Ook tegen de agenten gedroeg hij zich agressief. De Emté hoorde (voor de aanhouding) van klanten dat de man in de buurt was. De medewerkers twijfelden geen moment en hebben de voordeur van de supermarkt dicht gedaan zodat de persoon niet binnen kon komen. “Dit leek ons wel veilig aangezien er veel klanten in de winkel waren”, zegt een medewerkster. De man wordt overgebracht naar het cellencomplex in Doetinchem. Op dit moment is de politie druk bezig met aangiftes en het horen van getuigen. Wilt u ook wat kwijt over deze kwestie, bel dan naar 0900-8844.

Update dinsdagavond 22 juli 21.30 uur:
Om 21.00 uur schreef wijkagent Michiel Herbrink het volgende op zijn Twitterpagina: Getuigenoproep, ben u vanavond benadeelde of getuige geweest van een incident in Neede (gaat dus om bovenstaande). Bel dan 0900-8844. Verdachte is aangehouden!

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4886]

Deel dit artikel:

20 gedachten over “Agressieve man aangehouden in centrum”

 1. Ik zag hem lopen in zijn blote balg, ging van links naar rechts Schopte hier in de straat ook tegen auto’s. Klootzak!

 2. Ik zag vanochtend ok al een aanhouding bij de emte. Ging er niet zachtzinnig aan toe. Zijn er geen filmbeelden van?

  Het is beter om de politie te bellen als men wat verdachts ziet……Horen, Zien, Bellen..,

 3. tinus de vlaamse

  En dan durven mensen ook nog te zeggen dat er in neede niets gebeurd.

  @jordan….Jouw reactie klinkt eng (Stalin?)

 4. Met de bezem er door! HULDE AAN POLITIE BERKELLAND. Ruim de rotte appels maar op. Inderdaad in Neede is altied wat te beleven…

 5. Het is toch te gek dat je als mens niet eens meer normaal en veilig over straat kunt gaan, omdat je bang moet zijn dat je zo’n malloot tegen het lijf loopt.
  Dat soort moeten ze opsluiten en niet meer loslaten , en niet naar een paar dagen weer op vrije voeten stellen.
  Iedereen kent de gezegde : een vos verliest wel zijn haren , maar nooit zijn streken.

 6. Nou die gek moeten ze een keer opsluiten,idioot auto,s vernielen ,hoop dat die een keer de verkeerde tegen komt.

 7. deze gast voor langere tijd opsluiten.heeft al vaker voor problemen gezorgd daar.hulde voor de politie laatste tijd goed bezig;ik denk als je de rotte appels eruit haald het al een stuk beter word .het grootste deel zijn meelopers van kijk mij eens stoer zijn.dus voor de politie een pluim,en nu prowonen nog.doen jullie nu ook is wat en niet altijd verstoppen achter regeltjes.gooi de probleemgezinnen eruit en screen de mensen eerst voordat jullie ze een huis verhuren.als iedereen nu is goed gaat samenwerken om dit probleem aan te pakken.gaat het scum de volgende keer wel met een grote boog om neede heen.geen gelul dus actie

 8. Jullie kunnen wel commentaar hebben en zeggen van klootzak, en kan ik ook wel begrijpen deze jongen zorgt al lang voor onrust.. maar als er iemand een klootzak is is het de officier van justitie die hem elke keer weer de straat opschopt.. deze jongen heeft hulp nodig en hij schreeuwd hier al heel lang om.. beetje jammer weer van de overheid met hun achterlijke bezuinigingen

 9. tjo he die joop(08.29u) die snapt het die steekt pro-wonen een veer in de kont hep die gast niet gezien hoe die lui de wijk de berg in neede hebben gesloopt en de parlementaire enquete over de vestia-boeven zeker niet gesnapt wat een nivo sjammer dat zulke gasten reageren

 10. @gait

  goed lezen is ook een kunst.ik stop prowonen helemaal geen veer in hun reet.vind het allemaal maar niks daar.en over ik.al heb je aandacht en hulp nodig,dan ga je nog niet spul van een ander vernielen en iemand zomaar aanvallen.

 11. allemaal interpretaties, over feiten wordt hier niet gesproken

  Ik was getuige en heb uit eerste hand veel over de man gehoord.

  Voor mij staat het vast de de jongen goed geaard is.Echter recentelijke gebeurtenissen hebben ervoor gezorgd dat hij ontspoord is geraakt.Vele bekenden hebben een getuigen verklaring afgelegd in de hoop dat hij hulp krijgt.Zeker is dat hij niet meer moet drinken,dan gaat hij door het lint.Mij is vertelt dat hij een fles sterke drank in 2 slokken leeg heeft.

  Hierdoor zijn gedrag.Geen excuus maar er kan heel veel misgaan in je leven,vooral als je geen steun krijgt van familie of vrienden

 12. Steun steun.zulke mensen krijgen al genoeg steun.ik Heb ook steun nodig,maar dat betekent nog niet dat ik zulke dingen moet doen.de slachtoffers hebben steun nodig maar daar hoor ik nooit wat over.daar laten ze hier in Nederland maar wat is aan doen.dit is weer zo’n standaard verhaal.je vreet wat uit gooit het op familie of geen steun krijgen,en Hoppa je Loopt weer los.ken ook jongens die daar hebben gelopen bij de emte,die hebben Gewoon gezegd dit wil ik niet meer.en zonder steun zijn ze op het Goede pad gekomen.zo kan het dus ook heren/dames.als je maar wilt.en Dan nog iets wat ik uit eerste hand Heb.als Jr het van je vrienden moet hebben die daar rondlopen Heb je ook wel steun nodig.wat een puinhoop in het ooit. zo mooie neede

 13. Elvis jij begrijpt het!!
  Hier zit een kern van waarheid in.
  Deze jongen heeft zijn best gedaan om bij meerdere instanties hulp te krijgen, werd van het kastje naar de muur gestuurd.
  Dus deze jongen heeft in zekere zin zijn best gedaan,.
  Meerdere keren om hulp geschreeuwd zelfs bij politie maar geen gehoor gekregen.
  Jammer dat onschuldige mensen hiervan de dupe moeten zijn…….

 14. Ben het met Piet eens , de dingen die deze persoon aanricht kun je niet op zijn familie terughalen , dit zijn dingen die hij zelf doet . Er zijn meer jongeren/volwassenen die het allemaal niet makkelijk hebben gehad en nog niet hebben maar die doen dit soort dingen ook niet . Drank blijkt dus een boosdoenner te zijn , dat probleem kan toch aan gewerkt worden , hulp.zat in te krijgen , maar wat ik gehoord heb is dat hij dat niet wil , nou sorry dan moet het maar op andere wijzes opgelost worden en voor de gevangenis schrikt deze jongeman niet terug want dat is zowat zijn tweede woning geworden. Mujn mening is dat als deze jongeman niet aan zichzelf wil gaan werken dat ze hem niet meer los moeten laten , want hij is een gevaar voor de medemens op deze manier . En net wat Piet zegt , der zijn mensen genoeg die hulp en bijstand nodig hebben en.die krijgen het niet .

 15. @moiii welke hulp? Hij nestelt zich zelf continu in de problemen. Hij accepteerde de hulp niet en ging weer vrolijk naar huis. Vergeet niet, dat hulp vrijwillig is en niet gedwongen kan worden. Het is jammer, voor hem, dat ze hem niet kunnen dwingen, en ga niet zeggen, dat de politie of hulp diensten bij hem aan moet komen zetten, want dat is onzin, hulp krijgt hij continu aangeboden.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven