Asieldier van de week: Spike

Spike is helaas weer bij ons terug gekomen vorige week, het ging niet zo goed met de andere katten in huis. Natuurlijk zoeken we voor hem zo snel mogelijk weer een fijn en blijvend thuis. Hij is een lieve kater van nog geen 7 jaar oud. Wel is hij wat eigenzinnig, een echte schootkat is hij ook niet.  Spike is heel rustig, zit voornamelijk binnen lekker te rusten op een krabpaal of in een mand. Wel zou hij het fijn vinden als hij zo af en toe een frisse neus kan halen. Spike wil ook heel graag dat er geen andere soortgenoten in het huis zijn, hij wil lekker het hele rijk voor zich alleen. Wij zien Spike graag bij mensen die hem een beetje zijn eigen gang laten gaan. Laat hem zijn ding doen, dan is hij heel tevreden. Soms even een kriebel en Spike vind het helemaal goed. Meer op www.brammelo.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven