Brandweer Neede redt vissen op camping

NEEDE – Vissen in nood?, dan bericht je de brandweer toch even… Dat deed Gijs van Geijtenbeek – eigenaar van camping ’t Klumpke – woensdagmiddag ook. Niet via de telefoon maar op een moderne manier, Facebook! Gijs plaatste om 16.30 uur het volgende bericht op de Facebookpagina van brandweer Neede: ”Hallo brandweer Neede, indien jullie nog op zoek zijn naar een verze…tje….? Onze visvijver zou best wat zuurstofrijk water kunnen gebruiken. En er zijn hier genoeg kinderen die graag helpen om de slangen uit te rollen en de spuit te bedienen.” Zonder aankondiging stonden de spuitgasten twee uur later op stoep (zie foto’s). De campinggasten mochten allemaal meehelpen om de vissen te redden. Slangen uitrollen en de spuit bedienen. Samen met de brandweer hebben ze een tijdje zuurstofrijk water in de vijver gespoten. ”De vissen in onze vijver waren de afgelopen dagen nogal aan het happen, nu zwemmen ze weer lekker rond, brandweer Neede bedankt!”

[nggallery id=4878]

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Brandweer Neede redt vissen op camping”

  1. Heel mooi dat het zo kan! Mooi dat de kinderen zich hebben vermaakt en tegelijkertijd hebben bijgedragen aan het wel en wee van de vissen. Een pluim voor de brandweer van Neede!

  2. Geweldige actie. Sirenes door Neede iedereen in paniek om een paar vissen?? Wat als ik nou met mijn auto aan de kant ga voor de brandweer en een boom schamp of erger??

  3. Hoe kun je het bedenken knap werk van die jongens en nu zijn de vissen super blij en hebben de kinderen ook wat te doen moeten ze vaker doen voor de kinderen

  4. @realist als je de sirene hoord ga je netjes en rustig aan de kant
    en als dat niet kan, gaan ze wel om je heen,.. rust en kalmte
    goed werk van de brandweer

  5. realist, dan moet je gewoon je rijbewijs inleveren, want dan ben je een gevaar op de weg.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven