Dierenambulance redt jong eekhoorntje

NEEDE – Olette van der Werf (dierenambulance) heeft maandagmiddag samen met een bewoonster aan de Inslagstraat het leven van een jong eekhoorntje gered. Een kat had het diertje ergens gevangen en meegenomen naar huis. Het baasje zag dat en verloste het eekhoorntje uit haar benarde positie. Ze belde de dierenambulance voor eerste hulp. Olette kwam ter plaatse en ving het dier op. “Ik heb haar verwarmd met een kruik, we zijn snel naar de opvang in Halle gereden. Daar is ze nu in goede handen, het eekhoorntje maakt het na omstandigheden goed.” Olette was stiekem smoor verliefd op de eekhoorn. ”Hij of zei zag er erg lief uit!”

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Dierenambulance redt jong eekhoorntje”

  1. Ik bedank de Dierenambulance voor hun snelle hulp.
    Bel ze wel weer als er nog zoiets zou gebeuren..
    Blij dat het tot nu goed gaat met de kleine.

  2. Praat me niet over katten ,jonge merels,mussen ,vinken,eekhoorntjes,alles gaat eraan,en vervolgens schijten ze je tuin vol,het wordt tijd voor katten belasting

  3. Rot katten, ze maken alles dood wat ze kunnen pakken. Ook dure koi’s of siervogels in de voillere .En dan neemt iemand het recht een keer in eigen hand om die kat te grazen te nemen en dan is het ineens sneu en komt het op de televisie.

    Wat nog asocialer is zijn de baasjes van die katten die ze maar los laten… Een goede baas houd ze binnenshuis!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven