Geboorte: Ooievaar op 60 meter hoogte!

GELSELAAR – Inwoners van Gelselaar zijn al een tijdje in de ban van ooievaars. Helaas zijn de twee – die aan het nestelen waren tegenover de dierenpraktijk – opeens verdwenen. Ze hebben hun eieren achtergelaten en zijn weggevlogen. Maar er is wonder boven wonder een nieuwe ooievaar neergestreken bij een boerderij in het dorp. Hij is zaterdagavond 12 juli gespot aan de Bollertweg (zie foto’s en video). Wouter Bos en Alice Kempers waren blij verrast… “Het is een stunt van vrienden en kameraden”, lacht Bos. In het weiland tegenover de boerderij is een gigantische mast geplaatst (60 meter hoog) met daarop een ooievaar. Wouter: ”Heel Berkelland weet nu dat we een kleine hebben kregen.” Woensdag is Jesper geboren, afgelopen zaterdag is de mast geplaatst. Ook de tuin – zoals het hoort – is versierd. Een mooie herinnering om later te delen met familie… Deze foto’s komen vast en zeker in het fotoalbum van de kleine!


Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4871]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Geboorte: Ooievaar op 60 meter hoogte!”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven