Gemeente Berkelland heeft nieuwe site

BORCULO – De gemeente Berkelland heeft een nieuwe website. Op dinsdag 29 juli, rond het middaguur, is de vernieuwde website online gegaan. De website is verbeterd in indeling en is gebruiksvriendelijk. Ook qua techniek is de website verbeterd, de site is nu ook toegankelijk is voor tablets, smartphones en laptops.

Op de homepage kan de bezoeker nu kiezen uit drie portalen: Inwoners, Ondernemers en Bestuur. Vooral de duidelijke zoek- en vindplek voor (toekomstige) ondernemers is nieuw. Een andere opvallende verbetering is het toptakenblok. In dit blok staat informatie over onderwerpen die bezoekers het meest raadplegen op de site. Bijvoorbeeld openingstijden van het gemeentehuis, de afvalkalender en een paspoort aanvragen kunnen ‘toptaak’ zijn.

Grote technische verbetering is de zogeheten ‘responsive webdesign’. Dat wil zeggen dat de vernieuwde website nu toegankelijk is voor zowel tablets, smartphones, laptops als de klassieke pc. De website is nu zo gemaakt dat deze zich aanpast aan het apparaat van de gebruiker. De bezoeker krijgt dus altijd dezelfde informatie, alleen de presentatie en bediening kan verschillen.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Gemeente Berkelland heeft nieuwe site”

  1. Geweldig, De website is nu zo gemaakt dat deze zich aanpast aan het apparaat van de gebruiker.

    En de gebruiker zoekt het maar uit, wand daar word geen rekening meer mee gehouden.

    De tijd van zelf keuze’s maken is voorbij.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven