Gewonde bij een treinbotsing in Ruurlo

RUURLO – Woensdagavond tegen 20.15 uur is een trein op een vrachtenwagen ingereden op de Dekkersweg in Ruurlo. De aanhanger van de vrachtwagen, gevuld met dozen patat is in tweeën gebroken. Volgens omstanders zijn meerdere inzittenden van de trein gewond geraakt door rondvliegend glas. De hulpdiensten hebben opgeschaald naar een GRIP1 situatie. De brandweer is met veel materiaal ter plaatse evenals de ambulancedienst. De patat ligt over het hele spoor verspreid. Ook komt er een onbekende hoeveelheid diesel vrij. Het treinverkeer ligt stil.

Update woensdagavond 21.00 uur:
Vrachtwagen tijdens manoeuvreren met aanhanger op spoor gekomen (bewaakte overweg). Passagiers opgevangen in boerderij.  Circa 35 passagiers. Vervangend vervoer onderweg. Afsleep trein en auto duurt nog geruime tijd.


(video: Ruurlovandaag.nl)

[nggallery id=4877]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Gewonde bij een treinbotsing in Ruurlo”

  1. Sorry maar zijn er geen betere verslaggevers!!!! Hij vraagt niet eens hoe het haar is, dat is toch de eerste vraag die je stelt!

  2. Wat een dramatische verslaggever. Haalt het niveau van de site erg omlaag, jammer.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven