Haarlosesteeg: Vrachtwagens op de bon

HAARLO – Vrachtwagens negeren nog steeds dagelijks de geslotenverklaring op de Haarlosesteeg in Haarlo. De buurt heeft geklaagd bij de politie. Daarom gaat het korps het vrachtverkeer op de weg extra in de gaten houden. Vrachtwagens worden zonder pardon op de bon geslingerd. NUB heeft in 2012 ook al bericht over deze kwestie… Toen werden de klachten niet echt serieus genomen (zie hieronder).

Eerdere bericht: Vrachtwagens negeren borden in Haarlo 

Deel dit artikel:

14 gedachten over “Haarlosesteeg: Vrachtwagens op de bon”

  1. Als de Politie er een Maand gaat staan , is het Geld te kort voor de Regering in 1 keer opgelost het is ech
    t niet normaal hoeveel er geen borden kunnen lezen !!!

  2. Zullen hoofdzakelijk de Oost Europese badslipper zijn, kunnen niet rijden, niet lezen en gebruiken de verkeerde navigatie systemen, dom volk

  3. Ben het met Gerrie eens. Maar de Haarlosesteeg is niet het enige probleem in Berkelland. Het is soms bijna niet aan te zien, hoe mensen zich tegenwoordig gedragen in het verkeer. Dit heeft vlgs. mij niet veel van doen met de rijopleiding, maar met de slecht opvoeding.

  4. Maak van de Wolinkweg dan ook verboden voor vrachtverkeer en pak zo de hele sluiproute aan.
    Kunnen ze op de Deventer Kunstweg gewoon gelijk rechtdoor.
    En zolang een baas zijn personeeltoestemming geeft om die borden te negeren zal het weinig opleveren en de overlast blijven.

  5. Het heeft er mee te maken dat je er mooi binnen door kunt schieten met de vrachtwagen richting groenlo en als je in haarlo en omstreek moet zijn is dat het snelste en makkelijkste doe het zelf ook regelmatig daar binnendoor schieten met trekker oplegger groeten

  6. Zo lang borden staat aan Hekweg met verwijzing naar Haarlo B eltrum konnen niet verbeiden . Beste altermatief is deventersekunstweg opwadering en Direkt aan sluiten op Netelehorsteweg

  7. Het probleem met allerlei wegen in en rondom Berkelland is, je mag nérgens meer heen… Voor ALLES moet je omrijden, en alles is 30 of 60 km/h! Van mij mag alles weer 50 en 80 worden, wát een flauwekul! En dan heeft niets te maken met ‘sluipverkeer’, maar alles te maken met gewoon de kortste weg van A naar B!
    Kijk alleen in Eibergen al, als je wat op moet halen (met de auto) bij bijv. de HEMA vanuit ’t Westenesch…. Die straat mag je van deze kant niet in, die straat niet, die straat niet! We zijn een beeeeeetje doorgeslagen in wegen afsluiten wegens ‘overlast’ … En daarmee belast je andere wegen weer extra…. Nergens voor nodig als je gewoon overal normaal door kunt rijden!

  8. Wat een flauwekul om te zeggen het allemaal wel meevalt nou. als je een vrachtwagen tegenkomt rochting haarlosestege dan kan je geen kant op met of een brommobiel of een gewone auto die vrachtwagen en zeker trekkers en zeker de mest injecteerde van olminkhof die heeft de hele breedte van de weg nodig met 1 wiel aan de voorkant.Daarbij zijn er wel wegen die ook gevaarlijk zijn voor vrachtwagens zoals je naar Borculo toe gaat vanuit haarlo en er passeren elkaar vrachtwagens dat wil nog maar net een eng idee met je auto en dan denk als het maar goed gaat en ook de snelheid te hard en aggressief ook gewone auto,s ik rijd dan in brommobiel al jaren en ze snijden af en zitten erg kort op me soms denk ik weleens ik trap op de rem maar,ja,dan heb ik me autotje in elkaar en als je er afhankelijk van bent dan heb je pecht als doosje in elkaar zit en dan ga ik nog weg buiten de spits om dus druk is het dan niet maar idioten blijf je toch houden die denken alleen aan z,n eigen hagje als ik maar optijd ben.

  9. Afgelopen vrijdag waren onderweg vanuit Borculo naar den haag toe hadden we een crematie maar heb me ogen uitgekken hoe het er op de snelweg aan toe gaat.Slingeren de vrachtwagens zelfs zo dat je niet durfde er langs te gaan..Buitenlandsevrachtwagen chauffeurs rijden voor hollands bedrijd en vaak polen die lusten we wodka en sterker spul pfffffffffffffffffffff
    OP de snelweg kijken ze lang niet goed uit en maar racen vreselijk de snelheid hoe sommigen voorbij komen en bumper kleven heel erg.Er is wel controle maar moet je zien zoveel camera,s maar kunnen ze dan ook zien iemand bezopen achter het stuur zit ik geloof het niet nou ik ben de laaste keer in den haag geweest met een gehuurde auto levensgevaarlijk asoiciaal gedraag van vele automobilisten nee,me leven is meer waar dan risisco,s nemen en die drukte viel mee was vakantie tijd dan,wou ik weleens weten hoe het gaat als er geen vakantie tjja mensen in het westen zijn toch een aparte groep mensen maar,ze beseffen niet wat ze iemand aan doen die al gehandicapt is en meer hoeft er niet bij vind ik dan zo en iedereen moet zich veilig op de weg bevinden en geen angst hebben of je wel heelhuids thuis komt.

  10. Johanna, kun je niet in den Haag blijven? Je typt een hele lap tekst en niemand weet waar het over gaat….

    Wel eens van leestekens gehoord?

  11. Johanna, brommobielen moeten ze ook verbieden.Levensgevaarlijk die dingen………..

  12. johanna wordt het niet eens tijd voor een cursus fatsoenlijk tekst verwerken?????????????????

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven