Laptopdieven slaan toe bij ElectroWorld

NEEDE – Woensdagmiddag 2 juli hebben laptopdieven toegeslagen bij ElectroWorld in Neede. De knapen gapten tegen 14.45 uur een laptop uit de winkel en gingen er daarna als een haas vandoor. De eigenaar – Ard Eijsink – had het op een gegeven moment in de gaten en achtervolgde één van de mannen. In de Fabriekstraat werd hij in de kraag gevat. De politie werd ingeschakeld en de dief is voor verhoor afgevoerd naar het politiebureau. De andere laptopdief is nog voortvluchtig (met laptop). De man droeg een groen T-shirt, spijkerbroek en had zwart kort haar (zie foto). Wijkagent Michiel Herbrink plaatste kort na de diefstal een getuigenoproep op zijn Twitterpagina. Hij hoopt dat mensen de laptopdief ergens hebben gezien. Herkent u de persoon op de foto? Bel dan met de politie: 0900-8844. Alle tips zijn welkom!

Deel dit artikel:

10 gedachten over “Laptopdieven slaan toe bij ElectroWorld”

 1. Eibergenaar

  Ik zie de laatste tijd meer foto’s en filmpjes van criminelen op deze site. GOED BEZIG WIJ ACCEPTEREN DIT NIET IN BERKELLAND OPROTTEN TUIG! hoop dat meer ondernemers hun spul online gooien.

 2. Klasse Ard Eijsink !!

  Inderdaad zet die gappers maar op het Worls Wide Web, aanpakken die handel!

  We “pikken” dit niet in Berkelland.

 3. Ik ben het eens met de bovenstaande reacties, alleen verbaasd het mij dat de kwaliteit van de beelden telkens echt slecht zijn. De foto bij dit artikel is niet vanuit Electro Word … Heeft EW dan helemaal geen camera’s?

 4. Beeld komt niet bij EW uit de winkel, is bij de buren gemaakt (foto van beeld), dus kwaliteit is daardoor minder.

 5. SimonSlagbal

  Afmaken dit soort figuren, zitten we in ons mooie landje niet op te wachten.

 6. Ik snap dat winkeldiefstal een heel groot probleem is voor winkeliers. Toch zou ik graag een nuance willen aanbrengen op bovenstaande reacties. Ik begrijp dat de geplaatste foto is gemaakt bij de buurman. Er zijn dus wat conclusies en aannames geweest door de winkeliers en/of wijkagent dat de man op de foto te maken heeft gehad met de diefstal van de laptop. Ik neem daarom aan dat als achteraf blijkt dat dit fout is alle betrokkenen heel diep door het stof gaan. In ieder geval is voor mij een overweging om niet naar een winkel te gaan als ik weet dat ik daar zonder mijn medeweten gefilmd wordt en dat mijn winkelbezoek op een dergelijke manier op internet zou kunnen komen. In mijn geval dan onterecht 😉

 7. Een oude Ondernemer. Mario

  Het plaatsen of het nemen van zo maar een foto van een vreemde is inderdaad verboden maar dit geld dan van een amateur fotograaf en zeker met van die smart telefoon of camera en zonder gevraagd het dan plaatsen via watsep of facebook.
  Dus kun je inderdaad niet meer over straat lopen of winkel lopen van hu daar heb je hem weer mensen dit is inderdaad strafbaar hier kan de persoon aangifte voor doen dan komt er nog eens bij wat een lul dorpen zijn er in de buurt en niet alleen in Neede.
  Kijk iemand in elkaar timmeren met als gevolg hersen schudding dit kan niet en ook al die wiet kwekers dit kan ook niet inderdaad de regering moet maar eens weer flink wakker geschut worden waar moet het toch heen.
  Mensen de wereld kun je niet veranderen alleen jezelf.
  En al dat tuig overal want het speelt echt niet alleen maar hier ze lopen vanzelf tegen de lamp oke.
  En dan stop je ze niet in de gevangenis want volgens mij wat ik zo zie op de tv is het hier in Nederland een paradijs tv op de kamer waar ze naar kunnen kijken en het moeste komt nog vind je het eten daar niet goed dan kun je zelf als kopen en ook nog eens zelf koken en als je er uit komt laat mij niet lachen dan krijg je ook nog eens zit geld mee of reis geld wat een paradijs.
  Dus afschaffen al die handel, en open die gevangenis niet sluiten, en als al dat tuig daarna eruit komt dan lopen of dan denken ze niet meer zitten dus misschien helpt het dan een beetje of laat ze maar eens een flinke taakstraf volgen de gemeente helpen met wat een onkruid ha ze doen niks meer dus zet al dat tuig dan ook maar eens daarmee aan het werk en dan hoop ik nog warmer weer als nu en 1 klein flesje water laat ze maar voelen en niet werk doen bij de kringloop rustig kleding ophangen pf

  Dan nog iets winkel camera meer doen en je hoort met je handen of poten van anders mans spullen af te blijven dit is inderdaad diefstal trouwens afgelopen week stond de krant Tubantia een erg groot artikel met al die camera fotos WINKELPERSONEEL is een veel groter probleem dit wil niet zeggen dan maar een buitenlander het mag doen nee ook niet de gewone burger ook niet helemaal niet doen en dan met al die tuin huisjes fruit en groente velden ja dit is ook niet goed te praten dit geld ook stelen mensen een onderneming is ook een risico hier weet ik alles van zo staat er ook iemand met een pistool te schieten waar ben je dan nergens meer ja begraven en veel verdriet pfff veranderen kan niet gaat niet alleen de mens kan veranderen.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven