Nieuw evenement: De Rekkense Floriade

REKKEN – Vereniging Rekkens Volksfeest en de Vrienden van de Piepermolen gaan het dorp binnenkort op de kaart zetten. Op zaterdag 13 september wordt er namelijk de eerste Rekkense Floriade gehouden. U kent allemaal de landelijke Wereldtuinbouwtentoonstelling, Rekken gaat dit – natuurlijk met een eigen invulling – ook organiseren ”Rond die periode zal de dahliatuin rondom de Piepermolen volop in bloei staan. Een mooi moment om Rekken op de kaart te zetten. Gekozen is voor de naam Rekkense Floriade. Hierbij willen we de dahliatuin presenteren en daaromheen een beurs inrichten om te laten zien wat Rekken nog meer te bieden heeft”, zegt Henk Bos, die lid is van de commissie Dahliatuin. Op dit moment worden lokale ondernemers en andere belangrijke onderdelen uit het dorp benaderd. Binnenkort volgt er meer informatie.  In het voorjaar is de dahliatuin weer aangelegd. Op dit moment staat de tuin al prachtig in bloei (zie foto’s).

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4882]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Nieuw evenement: De Rekkense Floriade”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven