Nieuw plein Blenkenkamp is bijna klaar

EIBERGEN – Het resultaat mag er wezen, oude struiken en bielzen maken plaats voor moderne bestrating en meubilair, bewoners Blenkenkamp kunnen weer jaren vooruit na de renovatie van het plein. De vernieuwing was volgens een bewoner meer dan welkom. Er was 43 jaar, na de bouw van de huizen, niets meer gedaan aan deze straat en plein. Stoere stratenmakers leggen op dit moment de laatste hand (zie foto’s). Als alles mee zit dan kan het plein vrijdagmorgen opgeleverd worden. In het najaar wordt er gras gezaaid en een rode beuk geplant. Het veldje en de schutting worden afgezet met een haag. De buurt is erg blij met de vernieuwing. De gemeente Berkelland heeft LBA Civiel opdracht gegeven om een nieuw inrichtingsplan voor de wijk te maken. Fotograaf Jeroen Sloot ging woensdag – aan het einde van de middag –  even een kijkje nemen, hij legde het één en ander vast met zijn camera.

Foto’s Jeroen Sloot:
[nggallery id=4876]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Nieuw plein Blenkenkamp is bijna klaar”

  1. tja, elke foto laat zien dat de medewerkers zeer lichtzinnig omspringen met het arbobeleid.
    slijpen zonder bril en droog terwijl de slijptol wel aangesloten zit op het waterdrukvat. geen bovenkleding. een schikhek die niet goed staat. het wordt een mooi hofje zo. maar voor de werkgever geen goede reclame.

  2. Word zeer mooi maar Ronald zit niet te zeuren ga zelf eens in die hitte aan het werk zo kan iedereen wel iets verkeerds doen ik zeg mannen klasse werk geleverd

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven