NUB brengt gestrande reizigers naar huis

RUURLO – Zondagavond 18.30 uur, de meldkamer stuurt het volgende bericht richting brandweer Ruurlo: Brand wegvervoer station Ruurlo (bus). De spuitgasten en ook reporter Roy Nijman rukten uit richting het station. De brandweer was eerder, de spuitgasten waren alweer snel vertrokken. Er was namelijk geen brand…

De V-snaar van de bus was stuk gelopen. Daardoor kwam er een brandlucht vrij. De bus kon niet meer verder rijden en moest gerepareerd worden. Drie reizigers (man uit Neede en twee studenten uit Enschede) waren daardoor gestrand. Roy hoorde dat en bood de klanten van Arriva een lift aan.

De man uit Neede werd netjes thuis afgezet en de inwoners uit Enschede werden naar het busstation van Neede gebracht. Daar konden ze verder met hun rit naar huis. Roy top gedaan, daarom ben je nu een keer zelf nieuws…

[nggallery id=4851]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “NUB brengt gestrande reizigers naar huis”

  1. Kijk, dat zijn nog eens leuke berichten …… behalve voor de bus natuurlijk.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven