Overwinning: Festivalgangers uit hun dak

EIBERGEN – Het was zaterdagnacht een herrie van jewelste op het festivalterrein van Have A Nice Day… Niet van de beats maar van het gejuich van festivalbezoekers. Het publiek ging uit hun dak tijdens de overwinning van het Nederlands Elftal (zie video). Op het festivalterrein was een groot WK-scherm geplaatst. Bijna iedereen wilde de wedstrijd niet missen. Daarom stroomden de dansvloeren voor de podia leeg. Tijdens de wedstrijd legde reporter Roy Nijman de spanning en sensatie vast op video! De overwinning zorgde ook voor een prachtige vuurwerkshow. Heel Eibergen kon genieten van de boeketten in de lucht! Na afloop van de wedstrijd gingen de meeste bezoekers huiswaarts. Volgens politie Berkelland is alles rustig verlopen. Wijkagent Eric Knol: ”Complimenten richting de organisatie, ze hebben alles goed geregeld. We stonden een tijdje bij het busvervoer en daar liep alles op rolletjes.”

Deel dit artikel:

8 gedachten over “Overwinning: Festivalgangers uit hun dak”

 1. eibergenaar

  wat een stelletje idioten zeg met dat vuurwerk al mijn dieren kompleet van slag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. eibergenaar2

  Mensen moeten toch ieder jaar weer wat te zeuren hebben!
  Complimenten naar de organisatie van Have a Nice Day, geweldige dag gehad.

 3. Zijk niet zo gaat wel weer over voordat ze van geslacht wisselen. . Was een top feest ! Maar tja blijft Eibergen hè

 4. @ eibergenaar

  Met je verwijten moet je bij de gemeente Berkelland zijn. Die hebben de vergunning voor de vuurwerkshow afgegeven. Voor mij had het ook niet gehoeven. Vuurwerk kan heel mooi zijn, maar ik kan me inderdaad voorstellen dat daar op zo’n laat tijdstip niet iedereen meer op zit te wachten.

  De organisatie van Have A Nice Day en al die vrijwilligers van het Openluchttheater Eibergen vallen niets te verwijten. Zij deden het echt allemaal TOP en hadden hun zaakjes over het algemeen uitstekend voor elkaar!

 5. Mensen moeten altijd wat te zeuren hebben. Vuurwerk was aangekondigd en maak mij niet wijs dat als ze verloren hadden dit niet hadden gedaan voor hun 10 jarig bestaan. Dus mensen hadden de dieren hierop kunnen voorbereiden. Wat doe je dan met onweer…. kun je de beestje vaak ook niet op voorbereiden! Heb zelf ook een huisdier dus weet wel wat het is.

  Organisatie en alle vrijwilligers bedankt, het was een super feest gisteren en zeker goede muziek, miste alleen de vette lasers bij de koepel, die andere jaren er wel waren.
  En jammer dat er weinig live was, zoals lekker rammen met een tr909 en uit je dak gaan met het geluid van een tb303… Maar volgend jaar weer en kijk hier nu weer naar uit.

  Wees blij dat er in Eibergen wat te doen is, voor jong en oud. Kun je in de rest van de plaatsen van Berkelland niet zeggen, ehhh toch wel.. voor olde wieven, haha…

 6. buurtbewoner

  Inderdaad een herrie van jewelste. En vooral van de beats . Gejuich? Niet gehoord, tijdens de wedstrijd was het juist lekker rustig.

 7. Was een te gek feest!!! Sneu voor de dieren maar wees wel constructief ipv te zeuren. Verder spreek ik hierbij de hoop uit dat dit evenement in Eibergen blijft; de locatie is fantastisch en beter krijg je het i.m.o niet!!! De muziek is niet mijn ding maar de sfeer maakt dit dubbel en dwars goed..

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven