Ruben Lacet klaar voor nieuwe uitdaging

NEEDE – Fotograaf Ruben Lacet uit Eibergen gaat op eigen benen staan. Al een tijdje maakt de professionele fotograaf werk vanuit huis. Maar daar komt verandering in. De jonge ondernemer heeft een pandje gehuurd in de Oudestraat (48a) en gaat daar proberen zijn eigen bedrijf uit te bouwen. ”Wel stapje voor stapje, ik open eerst een atelier. Als het goed aanslaat dan ga ik hier definitief mijn werkplek inrichten. Je moet dan denken aan een workshopruimte, studio, donkere kamer, en een stukje verkoop.” Ruben heeft een eigen manier van ondernemen ontwikkeld. Hij werkt vooral samen met andere fotografen en winkeliers. “Het is niet alleen maar ikke, ikke, ikke, je moet elkaar ook wat gunnen.” Ruben kan zich op dit moment goed onderscheiden. Hij maakt vooral artistieke foto’s en kunstwerken (digitaal en analoog). Meer info op www.rubenlacet.com.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Ruben Lacet klaar voor nieuwe uitdaging”

 1. Mooi stuk Ruben.
  Mooi ook dat je met een klassieke Rollei camera op de foto staat. Die ken ik wel uit Braunschweig ;-).

  Heel veel succes gewenst!

 2. Zo nu en dan geopend is een slechte start
  Meteen goed beginnen anders komen mensen voor dichte deur
  Een jonge fotograaf is wel behoefte aan in Neede
  Wens je veel goeds

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven