Bejaarde (88) zoekt nog steeds naar tas

EIBERGEN – We hebben gisteren onderstaande tekst op Twitter en Facebook geplaatst, met de hoop dat de tas snel boven water zou komen. Het oproepje is vaak gedeeld en duizenden keren bekeken. Maar tot heden heeft de bestuurder van de auto niks van zich laten horen. Daarom gaan we het bereik opschroeven. Hier nogmaals de oproep!:

Man van 88 jaar uit Nieuwengein is vanmiddag (8 augustus) tegen 16.00 uur zijn tas – met alle hebben en houden – kwijtgeraakt in Eibergen. De man op leeftijd kwam met de bus naar Eibergen. Hij stapte uit ter hoogte van het Assink (Groenloseweg). Daar is hij het Roeterinkpad ingelopen naast de school. Ter hoogte van de Wenneker sprak een automobilist hem aan. De 88-jarige man zocht de weg naar de Greune Weide… Man in de auto; ”Ik breng u wel even”. Zo gezegd zo gedaan…

Bij de Greune Weide werd de rollator uit de auto geladen. Maar de tas bleef in de auto liggen. De automobilist is toen weggereden (met de tas). Waarschijnlijk zonder verkeerde bedoelingen. De tas is nog niet terecht. De 88-jarige hoopt dat de automobilist de tas terugbrengt. De man reed in een donkere auto…

Twee vrouwen waren getuige van het instappen aan de Wenneker (misschien weten die wie de bestuurder is). Misschien zijn er ook meer getuigen, help zoeken! Info mag u melden bij de politie: 0900-8844.

Update zaterdag 16.30 uur:
De tas van de 88-jarige man is weer terecht. De chauffeur heeft het vanochtend ontdekt en weer teruggebracht.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Bejaarde (88) zoekt nog steeds naar tas”

  1. Gelukkig zijn er ook nog lieve mensen, die iemand weg brengen en daarna de tas na brengen!!!

    Zo hoort het maar gebeurd helaas niet altijd meer.

  2. Hallo mensen, mijn vader en ik kwamen desbetreffende man tegen op de koningsbult. Hij was op zoek naar de greune weide. Ik vond, gezien zijn leeftijd, dat ik hem daar niet naartoe kon laten lopen. We hebben de man aangeboden naar de greune weide te brengen. Eenmaal daar aangekomen heb ik de rollator uit de auto geladen en de man afgezet, zonder te weten dat mijn vader zijn tas op de achterbank van de auto gelegd heeft, Gelukkig is mijn vader daar zaterdagochtend tijdens het instappen van de auto achtergekomen en heeft hij deze tas alsnog naar de man gebracht, al moest hij wel even zoeken omdat de man in een ander verblijf zat omdat de greune weide vol zat. Eind goed, al goed.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven