Benno Lankheet nieuwe schutterskoning

EIBERGEN – Na 341 schoten is Benno Lankheet de nieuwe schutterskoning van Eibergen geworden. En wel op een hele bijzondere manier! Benno schoot, de vogel spatte uit elkaar, maar bleef hangen. Toen de volgende schutter net de trekker wilde overhalen viel de vogel naar beneden. Benno sprong op dat moment een gat in de lucht (zie foto’s en video). Niemand had verwacht dat dit zou gaan gebeuren. De kersverse schutterskoning koos zondagmiddag zijn vrouw Alita als koningin. Ze werden op het podium gehuldigd. Burgemeester Joost van Oostrum mocht het vogelschieten officieel openen. Hij loste het openingsschot. Andere uitslagen: Bennie Simmelink (linker vleugel), Alie Jansen (rechter vleugel), Harrie Alferdinck (staart), en Patricia Hasselo de kop. Bij de jongeren werd Krystian van Oostrum jeugdkoning (zoon burgervader, zie eerdere item). Ninjo Hartemink gooide de linkervleugel en de kop naar beneden.

Eerdere bericht: Zoon burgervader jeugdkoning Eibergen

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4961]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Benno Lankheet nieuwe schutterskoning”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven