Chocolade-bucket: ”Pa deze is voor jou!”

EIBERGEN – Bonbonmaker Hans Hulshof uit Eibergen heeft maandagmiddag een bijzonder ‘Ice Bucket Challenge’ filmpje opgenomen. Voor hem had het moment emotionele waarde. Hij maakte het nominatiefilmpje als eerbetoon aan zijn overleden vader Anton. ”Ik heb mijn pa verloren aan deze vervelende ziekte. Hij is oprichter van dit bedrijf. Als eerbetoon en om aandacht te vragen voor stichting ALS ga ik dit doen”, zegt Hulshof. Hij koos in plaats van ijs vloeibare chocolade (zie video). De ‘Chocolade Bucket Challenge’ werd in zijn bonbonmakerij in Haaksbergen opgenomen. Zijn zoon Rick mocht een bak met chocolade over hem heen gieten. “Pa deze is voor jou”, riep Hulshof toen Rick de bak omkiepte. Hans Hulshof werd uitgedaagd door zijn zus (Susan te Raa). Die plaatste ook een hartverscheurend filmpje op haar Facebookpagina. Hans nomineerde zelf ook drie personen: Collega’s Willem van Dam, Dominique Persoone, en Niels Verweij, cholademaker in San Francisco.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4964]

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Chocolade-bucket: ”Pa deze is voor jou!””

  1. Geweldig initiatief! Ook ik heb mijn vader verloren aan deze slopende spierziekte.
    En weet als geen ander hoe dat voelt.

  2. Ik wordt helemaal naar van dat nomineer gedoe. Er zijn nog zoveel ziektes meer die net zo slopend zijn en waar er jaarlijks wel duizenden meer aan sterven dan ALS.

    Waarom doen ze niet een gezamelijke pot voor alle ziektes, dan blijft er ook minder aan de strijkstok hangen voor al die directeurtjes!

  3. Het is erg genoeg dat je door deze slepende ziekte je vader bent verloren. Maar om je nou te laten overgieten met chocola vindt ik toch wel een beetje ver gaan………

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven