De Stier in Eibergen gaat voorgoed dicht

EIBERGEN – Bericht van Sander Haafkes en Nelleke de Ruiter (uitbaters café de Stier in Eibergen): ”Na een poos onzekerheid kunnen we nu uiteindelijk aangeven dat de plannen om De Stier te verhuizen naar de locatie aan Kleine Hagen (De Libertijn) geen doorgang zullen vinden. Dit wegens een te grote twijfel om onder de gestelde condities en voorwaarden te kunnen en willen werken. Ditzelfde geldt voor de optie om De Stier voort te zetten op de huidige locatie aan de Kerkstraat. Wij staan achter ons besluit en zijn opgelucht nu we deze beslissing hebben genomen. Dat neemt niet weg dat wij met gemengde gevoelens de deur van onze kroeg sluiten en daarbij met name veel gasten moeten teleurstellen. In een tijd van zeven jaar hebben we veel mensen leren kennen die we zullen gaan missen.  Dit geldt voor bezoekers, leveranciers, muzikanten, collega’s maar ook zeker ons sympathieke en welwillende personeel.

Wij willen iedereen bedanken voor zijn/ haar inbreng, gezelligheid, support, muzikaliteit, vertrouwen en waardering. Verder zijn wij momenteel zoekende naar ander werk en houden we onze ogen open voor nieuwe mogelijkheden om op een andere locatie een horecabedrijf te starten. Suggesties zijn altijd welkom.

Voorlopig zijn wij nog te bereiken via ons e-mailadres [email protected] en onze Facebookpagina.”

Deel dit artikel:

4 gedachten over “De Stier in Eibergen gaat voorgoed dicht”

 1. Dit is een enorme aderlating voor Eibergen, maar ik kan mij het besluit van Sander voorstellen.
  Wij hebben hier ontzettend goede bands gezien en zullen dit enorm missen.
  Eibergen zal weer iets minder levendig zijn.
  Nu maar hopen dat er weer een uitbater op komt die ook verstand heeft van muziek, zodat de liefhebbers weer kunnen genieten van mooie kroegconcerten…

 2. Toch jammer en appart, Sander is altijd ondernemend en heeft de toko meestal goed vol. Blijkbaar is de huur zo hoog dat zelfs een goed draaiend cafe niet kan overleven,zonde….

 3. IS HET OUDE PANNENKOEKENHUS IN NEEDE NIET WAT VOOR JULLIE
  IS NIET ZO GROOT EN KAN EEN GEZELLIGE ZWEER GEVEN
  MET GOEDE BANDS.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven