Drugsonderzoek: Needenaren opgepakt

NEEDE – Dinsdag zijn drie personen aangehouden in Haaksbergen in verband met een drugsonderzoek. Mogelijk volgen meer aanhoudingen. De politie startte naar aanleiding van verkregen informatie een drugsonderzoek. Naar aanleiding daarvan werden dinsdagmiddag twee mannen op heterdaad aangehouden. Het gaat om twee mannen uit Neede van 24 en 19 jaar oud. Zij worden ervan verdacht harddrugs te hebben gekocht.

In de auto waarin de twee verdachten zaten ten tijde van de aanhouding, werd een zakje met vermoedelijk harddrugs aangetroffen. Dit is voor verder onderzoek in beslag genomen. De twee mannen zijn na verhoor in vrijheid gesteld, proces-verbaal wordt opgemaakt.

Later op de avond werd een 24-jarige man uit Haaksbergen in zijn woning aangehouden. Hij wordt verdacht van het dealen in harddrugs. Hij is voor verder onderzoek in verzekering gesteld. De politie sluit niet uit dat meer aanhoudingen zullen volgen.

Deel dit artikel:

7 gedachten over “Drugsonderzoek: Needenaren opgepakt”

  1. heengezonden?????minstens 10 jaar achter de klap dat spul.weet niet of de wijkagent hiermee temaken heeft.maar sinds die in neede werkt ,word er zo links en rechts aardig wat opgeruimd.helaas zijn de straffen veel telaag

  2. Roy, ga je es weer met de bomenstichting vermoeien i.p.v. deze flutberichies, tis feestweek in neede en dan gebruiken de mensen naast drank(getuige de zondagsfilm met ellenlange lege bier?tafels in de feesttent) ook wel drugs. Je weet toch nog wel waar jouw korte lijntje met de pliesie aan te danken =?

  3. Gait, laat die drugs aub achterwege!!!! Het word eindelijk rustig en gelukkig word er eindelijk wat aan gedaan!!!

  4. Terwijl in heel Nederland de ROEP om minder blauw EN zwarte piet veminderd, zwaait in berkulland énen piet nog steeds de scepter : p.s. post scriptum, dra in dit theater, de wekelijkse heksenverbranding op het ‘plein voor het volk’ stijf gelegen naast ut ouwe gemeentehoes (vroeger ‘hotel de post) u weet wel naast de ‘stella’ bar van sjekkie beks

  5. stel je voor dat je voor een kratje bier(zijn ook drugs)of un broodje fricandel OOK naar de gtrote stad moet

  6. Das toch wel een helde daad hennepkwekerijen op rollen want vadertje staat heeft beslist het mag niet he!!!!Rensmaag!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven