Duitse keukenspeciaalzaak opent deuren

EIBERGEN – We hebben in Berkelland de Lidl en de Aldi maar sinds kort mag er een Duitse keten aan het lijstje toegevoegd worden. In Eibergen is zonder tromgeroffel een Duitse keukenspeciaalzaak geopend. Ondernemer Bram Poppen uit Borculo heeft Küchen Treff opgezet aan de Jukkertweg. Poppen huurt een deel van het bedrijfspand van Wolterink. Op dit moment wordt de zaak nog ingericht. ”Aan de buitenkant hebben we recent belettering aangebracht. Binnen hopen we half augustus helemaal klaar te zijn”, zegt Poppen. ”Klanten mogen gerust een kijkje komen nemen, dat hebben al wat mensen gedaan, de eerste keukens zijn al verkocht.” Küchen Treff is van oorsprong een Duits bedrijf. De keten telt 330 zaken, waarvan nu (met Eibergen) twee in Nederland. Poppen: ”We kunnen de keukens tegen scherpe prijzen bieden. We zijn goedkoper dan de meeste speciaalzaken in Nederland.” Bram heeft al 35 jaar ervaring in de keukenbranche. Kijk ook eens op de site www.kuechentreff.de.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4913]

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Duitse keukenspeciaalzaak opent deuren”

  1. Eerst met z’n allen in Eibergen een nieuwe keuken kopen, daarna kan de keukenzaak dicht en komt er een Lidl of Aldi in….

  2. nou ik persoonlijk heb liever in aldi of lidl in EIBERGEN .want daar hoor je in een keer niets meer over !!!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven