Eibergse ‘shoarmaboer’ start in Borculo

BORCULO – Ondernemer Farhang Gafaf – die eerder Bella Pyramide runde in Eibergen – gaat op dinsdag 12 augustus een nieuwe zaak openen in Borculo. Hij heeft Baba Döner aan de Muraltplein overgenomen. De zaak wordt nu flink onder handen genomen. Niks van het oude is meer te herkennen. De dönerzaak krijgt een compleet nieuwe look. Farhang laat aan NUB stiekem een deel van de belettering zien (zie foto). ”De rest verklap ik nog niet”, lacht de ondernemer uit Eibergen. Maar hoe gaat de zaak dan heten? Döner en snacks Taza is de nieuwe naam. Taza staat voor vers en dat wil Farhang met zijn team ook uitstralen. “Döner wordt mijn specialiteit, ook gaan we diverse andere snacks verkopen.” Als de zaak is opgestart dan wil Farhang Gafaf ook een bezorgdienst beginnen in Borculo. Dinsdag is iedereen welkom om kennis te maken met het bedrijf. De ondernemer geeft dan tekst en uitleg over zijn zaak.

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Eibergse ‘shoarmaboer’ start in Borculo”

  1. Vraag het hem zelf Vlearmoeske
    Dus zo needs ben je dus niet als je dit niet weet maar denkt

  2. Nee hoor, was gewoon in loondienst Van Thiel.

    Zo Needs ben je blijkbaar dus zelf ook niet 🙂

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven